کد خبر : 178283
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۳ - 12:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حمله هکری به صفحات اجتماعی اصلاح طلبان

حمله هکری به صفحات اجتماعی اصلاح طلبان

به گزارش مدارا، فخرالسادات محتشمی پور، همسر آقای تاجزاده، روز جمعه در اینستاگرام نوشته است که «متاسفانه بنابر برخی دلایل فنی، صفحه‌ی اینستاگرام آقای تاجزاده موقتا از دسترس خارج شده. دوستان در تلاشند مشکل را در اسرع وقت برطرف کنند و صفحه به حالت اول بازگردد».

عمادالدین باقی هم در کانال تلگرامی خود نوشته است:

هشدار! صفحات مجازی هر شخص، حکم حریم‌خصوصی او را دارد و هرکس اقدام به هک آن کند عملی پلید و مجرمانه انجام داده است. روز سه شنبه ۹ آذر در پی پیام دکتر محسن کدیور و استفسار از اینکه ایا من از طریق تلگرام برای ایشان پیام فرستاده‌ام؟ متوجه هک تلگرام خود شده و مطلع شدم با ID من سعی دارند با افراد مختلفی تماس بگیرند و هک کنند.‌ هر چند بی درنگ تلگرام جدید را راه انداختم اما بنا به قرائنی متوجه شدم که هدف اصلی، نابود کردن کانال تلگرام من عنوان یک رسانه شخصی برای انتشار مقالات و دیدگاه‌ها بود که خوشبختانه به دلیل اینکه روی شماره دیگری بود موفق به این عمل رذیلانه نشده‌اند اما متاسفانه با آیدی من کلاهبرداری هم انجام داده‌اند. به یکی از دوستان بسیار عزیز و صمیمی نوشته‌اند که من در وضعیت سختی قرار دارم و پول هنگفتی را طلب کرده‌اند. دوست بزرگوارم درخواست تماس تصویری کرده اما پاسخ نوشته‌اند که در موقعیت تماس نیستم و او هم به تصور اینکه من در موقعیت دشواری قرار دارم مبلغ را واریز کرده است. امیدوارم بتوانم جبران کنم. به این وسیله می‌خواستم از همه عزیزان خواهش کنم که چون همواره خطر تکرار چنین اتفاقاتی وجود دارد در چنین مواردی بدون تماس تصویری به هیچ درخواستی پاسخ ندهند. این پیام را همزمان در صفحه اینستاگرام و توییتر خود هم منتشر می‌کنم.

اخبار مرتبط:
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!

پاسخ وحید هاشمیان به جذب مهاجم استقلال و مدافع قرمز منفی بوده است.

احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک

سپاه روح‌الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از خنثی‌سازی مهمات حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

آیا چرچیلِ اصولگرایان، سعید جلیلی است؟!
آیا چرچیلِ اصولگرایان، سعید جلیلی است؟!

جنگ ۱۲ روزۀ اخیر، تنها یک تقابل نظامی نبود؛ برخورد تقابل دو تفکر بود: تفکر مقاومت و قدرت، در برابر تفکر وادادگی و امید به دشمن.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است