کد خبر : 176117
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۸ - 19:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت می شود

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت می شود

به گزارش مدارا،  حلقه‌های مختلف اصولگرایی تلاش می‌کنند چهره نزدیک به خود را در این پست قرار دهند. احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مجلس یکی از گزینه‌های مدنظر دولت بوده ولی او خود این مسئولیت را نپذیرفته و ترجیح داده به فعالیت‌اش به عنوان نماینده مجلس ادامه دهد.

او اما تنها گزینه نبود. یک منبع آگاه در دولت در همین رابطه می گوید که علی بهادری جهرمی از جمله گزینه‌هایی است برای سخنگویی دولت با او رایزنی شده و اتفاقا شانس خوبی هم در این مسیر دارد.

او با حکم رئیسی در دوران حضورش در قوه قضائیه به عنوان رئیس مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه انتخاب شده بود و حالا چند وقتی هست ترجیح می‌دهد در سکوت روزگار بگذارند.

اخبار مرتبط:
جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود
جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: خروجی سد زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه برای آبیاری باغات و درختان غرب و شرق اصفهان افزایش می یابد.

زاینده‌رود بازگشایی می‌شود
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازگشایی زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه به مدت محدود خبر داد.

تکلیف حضور گل‌محمدی در پرسپولیس مشخص شد
تکلیف حضور گل‌محمدی در پرسپولیس مشخص شد

باشگاه فولاد به صورت رسمی تاریخ آغاز تمرینات خود برای فصل جدید را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است