کد خبر : 173165
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۳ - 11:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

از امروز دیگر کمبود واکسن وجود ندارد

از امروز دیگر کمبود واکسن وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیانوش جهانپور روز شنبه افزود: از امروز ظرفیت تزریق واکسن در مراکز تجمیع واکسیناسیون در کشور یک میلیون دز به شرط تامین واکسن است و امیدواریم روند واردات و توزیع واکسن رو به افزایش باشد.

وی اظهار داشت: در سه ماه آینده بیش از حدود ۱۲۰ میلیون دز واکسن فراهم می شود و در صورت خوش قولی طرف های خارجی تا پایان تابستان این رقم به ۴۰ میلیون دز خواهد رسید.

جهانپور خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ایجاد نظم در سامانه ثبت نام و نوبت دهی، موفق به کسب رکورد بیش از ۶۰۰ دز تزریق واکسن کرونا در کشور شده ایم.

علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز هفته گذشته اعلام کرد: سرعت واکسیناسیون بالا رفته و و ۸۷ درصد گروه‌های سالمندی ۶۰ سال به بالا واکسینه شدند، مشاغل خاص و گروه‌های شعلی، بیماران سرطانی، دیابتی، هموفیلی، دیالیزی و خاص نیز ۸۰ تا ۹۰ درصد واکسیناسیون آنها انجام شده است.

به گفته وی تا کنون ۲۷ میلیون دز واکسن تزریق شده افزود: اثربخشی همه واکسن‌های تزریقی شامل اسپوتنیک، سینوفارم، آسترازنکا، برکت و حتی بهارات مناسب بوده است و در فاز ۴ واکسیناسیون زیر ۶۰ سال انجام می شود،   که ۴۲ میلیون نفر را شامل می شود و حدود ۸۴ میلیون دز واکسن نیازمندیم که تعاملاتی خوبی برای واردات انجام شده و به سرعت از هفته آینده انجام می شود.

رییسی افزود: اکنون سرعت واکسیناسیون در کشور بالا رفته و در شهریور ماه تسریع می یابد. در برخی استان‌های مرزی ۴۰ سال به بالا، عشایر ۱۸ سال به بالا، برخی جزایر نیز ۱۸ سال به بالا در برابر کرونا واکسینه شده اند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه درباره کارشکنی وزیر خارجه لبنان در مسیر استقرار سفیر جدید ایران: امیدواریم به صورت طبیعی این روند طی شود و سفیر جدید ما در بیروت مستقر شود
سخنگوی وزارت خارجه درباره کارشکنی وزیر خارجه لبنان در مسیر استقرار سفیر جدید ایران: امیدواریم به صورت طبیعی این روند طی شود و سفیر جدید ما در بیروت مستقر شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعاهای بی‌اساس یوسف رجی وزیر خارجه لبنان درباره دخالت ایران در امور داخلی لبنان و اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها درباره کارشکنی وزیر خارجه لبنان در مسیر استقرار سفیر جدید ایران در بیروت، اظهار داشت: رابطه دیپلماتیک بین ایران و لبنان دیرپاست که همچنان برقرار است. در لبنان سفیر داریم و سفیر جدید لبنان هم اخیر در تهران مستقر شده است.

تعرفه مکالمه و پیامک همراه اول ۳۰ درصد گران شد
تعرفه مکالمه و پیامک همراه اول ۳۰ درصد گران شد

پس از تعرفه اینترنت همراه، نوبت هزینه مکالمه و پیامک رسیده و تعرفه این خدمات هم ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) امروز (۲۳ آذر) در نامه‌ای به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد با تأییدیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه مکالمه و پیامک اپراتورها ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است