کد خبر : 118837
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۴ - 01:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واگن‌ های قطار در اسلامشهر آتش گرفتند

واگن‌ های قطار در اسلامشهر آتش گرفتند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ از ساعتی قبل ۷ ایستگاه از آتش نشانی اسلامشهر درگیر خاموش کردن آتش واگن‌های اسقاطی ایستگاه آپرین بودند.

گفتنی است که با توجه به حجم و گسترش آتش به درخواست فرماندار اسلامشهر یک دستگاه تانکر آب ۵۰۰۰ لیتری از طریق اداره کل راه آهن تهران به محل حادثه اعزام شده است.

لازم به ذکر است که معاون مدیر کل راه آهن استان در محل حادثه حاضر شده و سه خط موازی از واگن‌ها در کنار هم که مجموعاً ۱۸ واگن می‌شود دچار حریق شده و علت حادثه مشخص نیست.

مهار کامل آتش سوزی واگن‌های فرسوده شرکت مسافربری رجا

مسعود مرسلپور فرماندار اسلامشهر از مهار کامل آتش سوزی واگن‌های فرسوده شرکت مسافربری رجا در ایستگاه آپرین خبر داد و اظهار داشت: آتش سوزی این واگن‌های فرسوده با تلاش مأموران آتش نشانی اسلامشهر مهار و حریق اطفا شد.

وی با بیان اینکه معاونین فرماندار و مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی در محل وقوع این آتش سوزی حضور داشتند گفت: با پیگیری‌های انجام شده اداره کل راه آهن استان تهران‌نیز اکیپ‌امدادی به ایستگاه آپرین اعزام کرد.

فرماندار اسلامشهر با بیان اینکه علت وقوع آتش سوزی در دست بررسی است افزود: خوشبختانه این ‌حادثه خسارت جانی نداشت.

مرسلپور با بیان اینکه پیش از این بارها از مسئولان شرکت رجا خواسته بودیم تا نسبت به تعیین تکلیف این واگن‌های فرسوده اقدام‌کنند ادامه داد: در تماس تلفنی که امشب با مدیرعامل شرکت رجا داشتیم مقرر شد تا این شرکت در اسرع وقت نسبت به جمع آوری این واگن‌های فرسوده از ایستگاه آپرین اقدام کند.

اخبار مرتبط:
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت

مسئول کاوش‌های باستان‌شناسی گذر کمرزرین اصفهان گفت: در عملیات ناگهانی و شبانه شهرداری منطقه ۳ اصفهان، بخشی از لایه‌های ارزشمند دوره سلجوقی مقابل مسجد کمرزرین تخریب شد.

آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است