کد خبر : 179648
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ - 12:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فائزه هاشمی رفسنجانی: ابراهیم رئیسی خودش تصمیم گیر نیست او را اداره می کنند

فائزه هاشمی رفسنجانی: ابراهیم رئیسی خودش تصمیم گیر نیست او را اداره می کنند

به گزارش مدارا، در بخشی از گفت و گوی فائزه هاشمی رفسنجانی که متن کامل آن منتشر می شود آمده است: «ابراهیم رئیسی دارد اداره می‌شود،  در واقع خود ایشان کاره ای نیست عده ای در پشت پرده رئیس جمهور را اداره می کنند و بر تصمیم گذاری او تاثیر می گذارند. 

دربدنه دولت هم همین طور است استانداری‌ها و فرمانداری‌هایی که الان در حال حاضر همه دارند نظامی می‌شوند.

 من الان بعضی وزارتخانه‌ها را سراغ دارم، اصلا تصمیم‌گیر نیستند. مثلا وزارت ورزش، مدیر کل دفتر وزارتی آقای وزیر، معاون آقای نقدی است(بسیج). آن‌جا نشسته و دارد کنترل می‌کند و اجازه نمی‌دهد آقای سجادی بخواهد کاری کند.

 یک جمله‌ای شنیدیم از همین مسئولان که ، باید سختی را تحمل کرد. بله، ما هم قبول داریم، سختی‌ها را باید تحمل کرد، ولی به شرط این‌که بدانیم به چی قرار است برسیم، ‌یعنی قرار است سختی تحمل کنیم که به آزادی برسیم، به اقتصاد درست برسیم، به عدالت برسیم، به توسعه‌یافتگی برسیم، به چه برسیم؟ اگر جای آقای خامنه‌ای بودم، اول آسیب‌شناسی می‌کردم دلایل کاهش رشد جمعیت چیست؟ مهمترینش معیشت است.»

اخبار مرتبط:
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم

مشیرین، سامانه‌ای نوآورانه برای ارائه مشاوره آنلاین ویدیویی و تصویری در حوزه‌های حقوقی، مالی، تحصیلی، کسب‌وکار و فناوری اطلاعات است که با حضور بیش از ۱۰۰۰ مشاور متخصص از سراسر کشور، تجربه‌ای هوشمند، امن و مطمئن را برای کاربران فراهم کرده است.

ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد که مدتی قبل فردی بازداشت شد که سلاح داشت و مدعی مبارزه با بی حجابی بود. او می‌خواست گروهی مسلحانه را برای این کار تشکیل دهد.

حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است
حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است

حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی و فعال سیاسی، ادعای مهدی رنجبران، مجری سابق صداوسیما درباره دیدار و گفت‌وگو با پدرش را تکذیب کرد و گفت: «تا حالا در عمرم رنجبران را ندیده‌ام». او تأکید کرد روایت منتشرشده درباره انتخابات سال ۸۴ «دروغ محض» است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است