کد خبر : 177754
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - 14:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تلفات کرونا پس از ۲۳۵ روز ۲ رقمی شد

تلفات کرونا پس از ۲۳۵ روز ۲ رقمی شد

به گزارش مدارا، بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز( ۱ آذر ۱۴۰۰ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۴۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۴۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۲ هزار و ۸۶۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۵۳ نفر رسید.

امروز پس از گذشت ۲۳۴ روز آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ دو رقمی شد. آخرین بار روز ۱۲ فروردین امسال، مرگ و میر روزانه کمتر از ۱۰۰ نفر بود.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۷۹۵ هزار و ۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۳۳۹۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۷ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۶۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۴۶ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
تصویر هوایی غم‌انگیز از آلودگی هوای تهران
تصویر هوایی غم‌انگیز از آلودگی هوای تهران

میزان آلودگی هوای تهران که منجر به غیرحضوری شدن مراکز آموزشی و مدارس و دانشگاه‌ها و دورکار شدن ادارات شد.

ترامپ: روسیه در جنگ دست بالا را دارد؛ به نفع اوکراین خواهد بود که به توافقی برسد
ترامپ: روسیه در جنگ دست بالا را دارد؛ به نفع اوکراین خواهد بود که به توافقی برسد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز سه‌شنبه از ضرب‌الاجل پنج‌شنبه برای موافقت اوکراین با یک طرح صلح مورد حمایت آمریکا عقب‌نشینی کرد و گزارش مربوط به اینکه مذاکره‌کننده آمریکایی، استیو ویتکاف، به روس‌ها درباره نحوه نزدیک شدن به او در این موضوع مشاوره داده را نادیده گرفت.

عراقچی به وزیر خارجه ونزوئلا: رویکرد قلدرمآبانه آمریکا در قبال ونزوئلا نقض فاحش اصول بنیادین منشور ملل متحد است
عراقچی به وزیر خارجه ونزوئلا: رویکرد قلدرمآبانه آمریکا در قبال ونزوئلا نقض فاحش اصول بنیادین منشور ملل متحد است

وزیر امور خارجه و همتای ونزوئلایی در گفتگویی تلفنی بر اهمیت تقویت روابط راهبردی تهران–کاراکاس و ایستادگی و مقاومت ملت و دولت ونزوئلا در برابر فشارها و مداخلات غیرقانونی آمریکا تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است