به گزارش سایت خبری مدارا؛ رکنا نوشت: یک هفته بعد از زورگیری خشن که در پل صدر توسط ۳ جوان تهرانی با سلاح سرد رخ داده بود متهمان دستگیر و صبح امروز در محل حادثه برای بازسازی صحنه به همراه نیروهای انتظامی حضور پیدا کردند.
مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران امروز از دستگیری متهمان حادثه زورگیری اتوبان صدر خبر داده بود.
هفته گذشته – ۲۱ فروردین- ویدیویی در شبکه های مجازی منتشر شد که در آن چند نفر در اتوبان صدر با استفاده از سلاح سرد اقدام به زورگیری کردند و در ادامه فیلم نیز صدای تیراندازی شنیده شد.
در پی این حادثه تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ آغاز شد و برخی گزارشات نیز حکایت از آن داشت که تیراندازی از سوی سارقان نبوده و یکی از ماموران نظامی حاضر در محل سرقت، برای جلوگیری از فرار سارقان اقدام به تیراندازی کرده است.
آیت الله اعرافی گفت: ما این را می دانیم که اگر ما کوتاه بیاییم همان ها می خواهند که یا مثل غزه بشویم و سرکوب شدید اعمال کنند و به هیچ کس رحم نکنند یا باید از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم. همین یکی سخن رئیس جمهور یاوه گوی آمریکاست که یا باید سر تا پا عبد و وابسته و برده شوید یا باید از میان بروید که ایران ایستاد و برده هم نشد.ما هرگز نیاز به سلاح اتمی و قدرت و زور در دنیا نداریم منطق قرآنی شما، عشق الهی شما به خاندان پیامبر و سالار شهیدان همه دنیا خریدار دارد.
شهردار تهران گفت: معاونت سیاسی وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه و شهرسازی در مساله "حریم" خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند و این کار غلط و غیرقانونی است.
بر اساس استعلام انجامشده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا فیلمها و سریالهای دارای نقشآفرینی پژمان جمشیدی توقیف شدهاند یا خیر، سازمان سینمایی تأکید کرده است: «هیچ دستور رسمی در خصوص توقف اکران یا پخش آثار نامبرده از مراجع قضایی یا اداری دریافت نشده است.»