کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
زمانپور: اورژانس بانوان اصفهان ۷۰ عملیات امدادی انجام داد
زمانپور: اورژانس بانوان اصفهان ۷۰ عملیات امدادی انجام داد

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: اورژانس بانوان از زمان آغاز رسمی فعالیت در مهرماه امسال ۷۰ مورد عملیات انجام داد.

درویشی: فضای مجازی باید هوشمندانه مدیریت شود
درویشی: فضای مجازی باید هوشمندانه مدیریت شود

معاون استاندار اصفهان گفت: فضای مجازی اگر محدود شود آسیب دارد و اگر رها شود آسیب جدی‌تر؛ بنابراین باید برای مدیریت هوشمندانه آن، اولویت‌های محتوایی استان به‌صورت تخصصی تعیین شود.

اصفهان میزبان مدیران فاوا کلان‌شهرهای ایران در «فن‌نما ۲۰۲۵» می‌شود
اصفهان میزبان مدیران فاوا کلان‌شهرهای ایران در «فن‌نما ۲۰۲۵» می‌شود

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند کلان‌شهرهای ایران از نشست این کمیسیون هم‌زمان با سومین نمایشگاه «فن‌نما ۲۰۲۵» به میزبانی اصفهان خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است