کد خبر : 98354
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۲ - 09:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی درباره شایعه ملاقات معنوی با پیامبر (ص)

واکنش دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی درباره شایعه ملاقات معنوی با پیامبر (ص)

به گزارش سایت خبری مدآرا، دفتر آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با انتشار بیانیه‌ای انتساب یک شایعه به ایشان در مورد ملاقات معنوی با پیامبر اکرم (ص) را رد کرد.

در این بیانیه آمده است: با توجه به سوالات متعدد مخاطبین عزیز درباره اظهارات آیت الله مکارم شیرازی در مورد ملاقات معنوی با حضرت رسول اکرم (ص) به اطلاع می‌رساند مطلب ذکرشده همان‌طور که از متن و حواشی آن پیداست، کاملا جعلی و ساختگی و از اساس باطل است.

در ادامه این بیانیه تصریح‌شده است: جالب‌تر آن‌که این مطلب دروغ عینا چند سال پیش در شبکه‌های اجتماعی منعکس شد و اکنون نیز به همان شکل و با همان تاریخ بازنشر شده است.

اخبار مرتبط:
حمله نماینده مجلس به وضعیت باشگاه استقلال
حمله نماینده مجلس به وضعیت باشگاه استقلال

علی خضریان، نماینده مجلس، با انتقاد شدید از مدیریت باشگاه استقلال، نسبت به نفوذ ایجنت‌ها و انتصابات سیاسی در این تیم هشدار داد.

گروسی زمان و مکان مذاکره با ایران را اعلام کرد
گروسی زمان و مکان مذاکره با ایران را اعلام کرد

اظهارنظر جدید گروسی درباره موضوع هسته‌ای ایران خبرساز شده است

پیشنهاد «مطهری» به «پزشکیان»؛ درخواست ملاقات ترامپ را بپذیر
پیشنهاد «مطهری» به «پزشکیان»؛ درخواست ملاقات ترامپ را بپذیر

هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با حضور ۱۹۳ کشور جهان از روز سه شنبه یکم مهرماه در مقر این سازمان در شهر نیویورک آمریکا آغاز می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است