کد خبر : 97511
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ - 13:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حضور لاریجانی در میان سیل‌زدگان جنجالی شد

حضور لاریجانی در میان سیل‌زدگان جنجالی شد

به گزارش سایت خبری مدآرا،  حضور لاریجانی در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی در چابهار در حاشیه حضورش در سیستان و بلوچستان برای بررسی وضعیت سیل‌زدگان خبرساز شد.

حین افتتاح این پروژه که با حضور وزیر نیرو انجام شد شهروندان بلوچ خطاب به لاریجانی از کیفیت آب شرب منطقه انتقاد کردند.

اخبار مرتبط:
تحقیق و تفحص مجلس از قشم ایر بررسی می‌شود
تحقیق و تفحص مجلس از قشم ایر بررسی می‌شود

زینب قیصری نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح تحقیق و تفحص از شرکت هواپیمایی قشم ایر خبر داد.

اکسیوس: در عمان اولتیماتوم ترامپ تحویل لاریجانی شد
اکسیوس: در عمان اولتیماتوم ترامپ تحویل لاریجانی شد

یک مقام آمریکایی گفت که اوایل این هفته، ویتکاف با وزیر امور خارجه عمان گفت‌وگو کرده و چندین پیام درباره مذاکرات هسته‌ای به او داده است تا به ایرانی‌ها منتقل کند.

نماینده مجلس: اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند
نماینده مجلس: اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بانوان ما باید مورد احترام قرار بگیرند. من اجازه نمی‌دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور دوچرخ شوند؛ چراکه آسیب می‌بینند، چرا باید آسیب ببینند؟ در حالیکه راهکار وجود دارد؛ با همان گواهینامه ماشین هم می‌توانند از موتورهای سه چرخ و یا دو سیلندر کوچک و نقلی، شبیه آنچه اروپایی‌ها استفاده می‌کنند، استفاده کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است