کد خبر : 93321
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ - 08:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رحمان رضایی مامور مذاکره با استراماچونی شد

رحمان رضایی مامور مذاکره با استراماچونی شد

به گزارش سایت خبری مدآرا، پس از اینکه تیم مذاکره کننده استقلال با آندره استراماچونی تغییر کرد، سرمربی ایتالیایی استقلال تصمیم گرفت دوباره پای میز مذاکره بنشیند و با ابی ها قرارداد تازه ای ببندد. در این میان علی خطیر و رحمان رضایی مامور مذاکره با استراماچونی هستند. رحمان رضایی که سابقه بازی در سری آ را در کارنامه دارد، با پاستورلا از زمانی که در ایتالیا توپ می زد در ارتباط بود و ایجنت استراماچونی، با رضایی هم در آن زمان کار کرده بود. با اینکه رحمان رضایی بارها پرسپولیسی بودنش را نشان داده، اما این بار به خواسته سرمربی استقلال و ایجتنش به قطر خواهد رفت تا پای میز مذاکره بنشیند.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است