کد خبر : 93160
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۷ - 10:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ایران از منابع خود در ژاپن برای واردات کالا استفاده می‌کند

ایران از منابع خود در ژاپن برای واردات کالا استفاده می‌کند

به گزارش سایت خبری مدآرا، کشور ژاپن به عنوان یکی از بزرگترین مشتری های آسیایی نفت ایران، باوجود تحریم های ترامپ، توانست یک دوره معافیت شش ماهه را از ایالات متحده کسب کند و پس از آن صادرات نفت ایران به ژاپن متوقف شد. اما یکی از مهمترین مباحث فی مابین میان دو کشور پول های بلوکه شده ایران، در ژاپن است. در این باره سران دو کشور در دیدار اخیر خود صحبت و گفت و گو کردند.

«حسن روحانی»، رئیس جمهور، پس از ۱۹ سال راهی ژاپن شد. روحانی در جریان این سفر، در نشست با مدیران ارشد ژاپنی در این باره گفت: «امیدوارم شما و هم‌چنین دولت ژاپن تلاش ‌کنید برای این‌که ما روابط بهتری داشته باشیم و از جمله پول‌های ما که در بانک ژاپن مسدود شده، آزاد شود و ما در این شرایط بتوانیم از این پول‌ها استفاده کنیم. این ارز به فروش نفت ما قبل از تحریم آمریکا مربوط می‌شود بنابراین، این حق طبیعی ماست که این پول به ما برگردانده شود.»

«عبدالناصر همتی»، رئیس کل بانک مرکزی، در پاسخ به این سوال که «طرف ژاپنی برای بازگرداندن پول های بلوکه شده ایران در ژاپن چه قول‌هایی را داده است» گفت: پول‌های ایران در ژاپن خیلی بلوکه نیست. پول‌های ما در بانک‌های ژاپنی است و در چند ماه گذشته هم بخشی از آن را توانستیم، استفاده کنیم.

او در ادامه بیان کرد: بانک‌های ژاپنی نگرانی دارند که چگونه پول‌ها را تامین کنند. با آنها مذاکره می‌کنیم. فکر می‌کنم در آینده نزدیک از منابع خودمان در آنجا برای واردات کالا استفاده کنیم.

اخبار مرتبط:
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر

بعد از مصاحبه کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی، ندا شمس وکیل شاکی پرونده در فضای مجازی به این صحبت‌ها واکنش نشان داد.

مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد
مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد

در روز دانشجو حضور عمو پورنگ در دانشگاه الزهرا سوژه دانشجویان شد.

انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور
انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور

رییس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است