کد خبر : 87814
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۶ - 07:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ابطحی: برخی نمایندگان به دنبال استیضاح علی لاریجانی رئیس مجلس هستند/باید بر اساس آیین‌نامه رفتار شود و این طرح را اعلام وصول کنند

ابطحی: برخی نمایندگان به دنبال استیضاح علی لاریجانی رئیس مجلس هستند/باید بر اساس آیین‌نامه رفتار شود و این طرح را اعلام وصول کنند

یک نماینده اصولگرای مجلس از استیضاح رئیس مجلس به دلیل اعلام نظر مساعد برای افزایش قیمت بنزین در جلسه سران قوا خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، محمدعلی ابطحی، نماینده خمینی‌شهر و عضو فراکسیون ولایی مجلس، در جمع خبرنگاران پارلمانی از جمع‌آوری امضا برای استیضاح علی لاریجانی خبر داد و گفت: جمعی از دوستان به دنبال استیضاح علی لاریجانی رئیس مجلس هستند. استیضاح لاریجانی حدود ۳۰ تا ۴۰ امضا دارد.

 

ما می‌توانیم علی لاریجانی را استیضاح کنیم

او ادامه داد: بر اساس ماده ۲۴ آیین‌نامه داخلی مجلس، استیضاح رئیس مجلس امکان‌پذیر است و ما می‌توانیم علی لاریجانی را استیضاح کنیم. در استیضاح رئیس مجلس باید بر اساس آیین‌نامه رفتار شود و این طرح را اعلام وصول کنند.

 

علت طرح استیضاح علی لاریجانی

این نماینده اصولگرای مجلس در مورد علت طرح استیضاح علی لاریجانی، در حالی که رهبر انقلاب هم موافق تصمیم سران مبنی بر افزایش نرخ بنزین هستند، گفت: ما معتقدیم آقای لاریجانی حرف خودش را زده نه حرف مجلس را و رهبری هم درست می‌گویند. لاریجانی باید حرف مجلس را منعکس کند نه حرف خودش را. او نمی‌تواند به نام مجلس تصمیم بگیرد. مجلس تاکنون ۲ بار با افزایش قیمت بنزین مخالفت کرده است و آقای لاریجانی در جلسه سران نظر خودش را داده نه نظر مجلس را.

 

طرح سه‌فوریتی مجلس برای کاهش نرخ بنزین مسکوت مانده است

ابطحی در پاسخ سوالی که به سرنوشت طرح سه‌فوریتی برخی از نمایندگان به منظور کاهش نرخ بنزین اشاره داشت توضیح داد: بعد از فرمایشات رهبری، برخی از نمایندگان امضایشان را از این طرح پس گرفتند و فعلاً این طرح مسکوت مانده است. البته این طرح حد نصاب امضا را دارد، اما فعلاً متوقف شده است. دوستان مصمم بودند که این طرح در مجلس مطرح شود، ولی بعد از فرمایشات رهبری آن را مسکوت گذاشتیم.

اخبار مرتبط:
انتقاد زیدآبادی از شمس‌الواعظین: بر اساس چی حرف میزنی؟
انتقاد زیدآبادی از شمس‌الواعظین: بر اساس چی حرف میزنی؟

احمد زیدآبادی (روزنامه‌نگار) در کانال تلگرامی خود در مورد سخنان ماشاءالله شمس‌الواعظین اینگونه واکنش نشان داد.

قیمت شیر، ماست و کره، چرب‌تر از همیشه شد!
قیمت شیر، ماست و کره، چرب‌تر از همیشه شد!

افزایش بی‌سابقه قیمت محصولات لبنی در هفته‌های اخیر، زنگ خطر تازه‌ای برای معیشت مردم و سلامت جامعه به صدا درآورده است.

نرخ بلیت پروازهای اربعین اعلام شد
نرخ بلیت پروازهای اربعین اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی از تعیین قیمت ۱۳ و ۱۵ میلیون تومانی برای پروازهای اربعین از مبدا تهران و فرودگاه‌های غرب و مشهد و فرودگاه‌های شرق کشور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است