کد خبر : 85184
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۷ - 11:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انفجار در دانشگاه علمی کاربردی ارومیه+جزئیات

انفجار در دانشگاه علمی کاربردی ارومیه+جزئیات

رئیس مرکز رشد جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: حادثه صبح امروز در مرکز رشد مربوط به یکی از شرکت‌های خصوصی مستقر در مرکز رشد جهاد دانشگاهی بوده و علت حادثه در دست بررسی است.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  به نقل از روابط عمومی مرکز رشد جهاد دانشگاهی، ولی عاقلی با اعلام این مطلب افزود: این حادثه در یکی از شرکت‌های تولید و پرورش قارچ که مشغول ضدعفونی کردن مواد اولیه بودند رخ داده است.

وی با اعلام اینکه خوشبختانه در این حادثه تلفات جانی نداشتیم افزود: در این حادثه ۵ نفر از اعضای شرکت‌های  خصوصی مستقر در طبقه اول مرکز رشد دچار مجروحیت شده و به بیمارستان منقل شده‌اند.

رئیس مرکز رشد جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: علت دقیق حادثه در دست بررسی است که پس از مشخص شدن اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط:
۳۱ پروژه ورزشی تا پایان سال در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد
۳۱ پروژه ورزشی تا پایان سال در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان از افتتاح ۳۱ پروژه ورزشی در استان تا پایان سال جاری خبر داد.

گره گشایی از اراضی ۱۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان پس از چند دهه
گره گشایی از اراضی ۱۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان پس از چند دهه

​استاندار اصفهان از اتخاذ تصمیمات جدی برای تعیین تکلیف نهایی اراضی یک هزار و ۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان خبر داد.

استاندار اصفهان: دبیرخانه شهر خورشیدی اصفهان تشکیل می‌شود
استاندار اصفهان: دبیرخانه شهر خورشیدی اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل دبیرخانه شهر خورشیدی در استان خبر داد و گفت: با فعال سازی این دبیرخانه، پروژه‌های هوشمندسازی شهری با تمرکز بر انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر شتاب می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است