کد خبر : 84844
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۴ - 07:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران

آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از افزایش غلظت آلاینده‌ها و به‌ تبع آن کاهش کیفیت هوا در نخستین ساعات و اواخر وقت امروز (۴ آبان) در برخی مناطق پایتخت علیرغم بارش باران خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با وجود تداوم بارش‌ها و سرعت ناچیز باد در نخستین ساعات روز شنبه (۴ آبان) همراه با افزایش تردد خودروها، غلظت آلاینده‌ها به ویژه ذرات معلق در برخی مناطق افزایش پیدا خواهد کرد و سبب کاهش کیفیت هوا و برقراری شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد شد.

به‌تدریج با افزایش ناپایداری روزانه انتظار می‌رود از غلظت آلاینده‌ها کاسته شود. اگرچه شرایط جوی پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد و احتمال می‌رود در برخی مناطق کیفیت هوا در وضعیت نامطلوب باقی بماند. همچنین در اواخر وقت امروز (۴ آبان) با افزایش حجم ترافیک در برخی مناطق شاهد تجمع آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق هستیم و به‌تبع آن کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نخواهد بود.

با کاهش تردد خودروها در روز تعطیل نسبت به روز گذشته، در ساعات اولیه روز یکشنبه (۵ آبان) از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد. با افزایش ناپایداری جوی همراه با بارش باران و گاهی رگبار و رعد و برق در برخی ساعات بعدازظهر، شاهد بهبود نسبی در کیفیت هوای اکثر مناطق خواهیم بود.

در ساعات پایانی یکشنبه نیز با تداوم ناپایداری جوی و افزایش نسبی سرعت باد، شرایط برای تجمع آلاینده‌ها محدود می‌شود و غلظت آلاینده‌ها نسبت به روز قبل از میزان کمتری برخوردار خواهد بود.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۷ و هوا در شرایط سالم بود. این شاخص هم‌اکنون ۷۱ و هوا در شرایط سالم است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰، هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا سالم یا متوسط، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

اخبار مرتبط:
طرح«نصف جهان با نصف بها» ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را به ۴۸ درصد رساند
طرح«نصف جهان با نصف بها» ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را به ۴۸ درصد رساند

استاندار اصفهان گفت: اجرای طرح «نصف جهان با نصف بها» موجب افزایش چشمگیر ضریب اشغال مراکز اقامتی استان شده و این شاخص از کمتر از سه درصد به ۴۸ درصد رسیده است.

شیشه فروش:بی‌عدالتی آبی اصفهان را به نقطه بحرانی رساند
شیشه فروش:بی‌عدالتی آبی اصفهان را به نقطه بحرانی رساند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت:با وجود مصوبه توقف بارگذاری در حوضه زاینده‌رود، اجرای طرح‌های جدید ادامه دارد و این روند استان را با بحران‌های بی‌سابقه روبه‌رو کرده است.

استاندار اصفهان: کمیته ویژه پیگیری ابرمسائل استان تشکیل می‌شود
استاندار اصفهان: کمیته ویژه پیگیری ابرمسائل استان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای ویژه برای پیگیری ابرمسائل و ابرپروژه‌های استان با حضور دستگاه قضایی، نمایندگان تام‌الاختیار وزرا و مدیریت ارشد استان خبر داد .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است