کد خبر : 84651
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۲ - 16:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قطع دست یک سارق در ساری

قطع دست یک سارق در ساری

حکم حد یک سارق حرفه‌ای که اقرار به ۲۸ فقره سرقت از منازل مردم در شهرستان محمود آباد، نور و حومه کرده بود در زندان ساری با حضور مقامات قضایی به اجرا در آمد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، در اطلاعیه دادگستری مازندران آمده است: «سیاست دادگستری، برخورد جدی و بدون اغماض با برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه و سارقان اموال مردم است.

انتظار همیشگی و بحق مردم، برخورد جدی با سارقان بوده و بر این اساس، یک سارق حرفه‌ای که اقرار به ۲۸ فقره سرقت از منازل مردم در شهرستان محمود آباد، نور و حومه کرده بود، در زندان ساری با حضور مقامات قضایی به اجرا در آمد.

لازم به ذکر است، این فرد ۳ فقره سرقت حدی و ۲۵ فقره سرقت تعزیری داشته است و جرایمی نظیر ورود به عنف، حمل و نگهداری و فروش موادمخدر و مال مسروقه را نیز مرتکب شده است.

بدیهی است تلاش، کوشش، دقت مضاعف و برخورد جدی‌تری با سارقان، انگیزه پیگیری شکایت از سوی شکات را بیشتر کرده و شناسایی و برخورد با سارقان، احساس امنیت مردم در جامعه را افزایش خواهد داد».

صدور حکم قطع ید برای سارق شرایط خاصی دارد که در ماده ۱۹۸ قانون مجازات اسلامی به آن اشاره شده و سرقت در صورتی موجب حد می شود که دارای کلیه شرایط و خصوصیات زیر باشد:

– سارق به حد بلوغ شرعی رسیده باشد.

– سارق در حال سرقت عاقل باشد. سرقت دیوان موجب صدور حکم قطع ید نمی‌شود.

– سارق با تهدید و اجبار وادار به سرقت نشده باشد.

– سارق قاصد باشد.

– بداند و ملتفت باشد که مال غیر است.

– بداند که ربودن آن حرام است.

– صاحب مال، مال را در حرز قرار نداده باشد و سارق با شکستن حرز دست به سرقت زده باشد. مثلا حرز خودرو پارکینگ است. حرز طلا و جواهرات گاوصندوق است.

– سارق به تنهایی یا با کمک دیگری هتک حرز کرده باشد.

– مال سرقتی به اندازه نصاب یعنی ۵/۴ نخود طلای مسکوک که بصورت پول معامله می شود ارزش داشته باشد.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است