کد خبر : 83887
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۷ - 09:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وقوع انفجارهایی در مسجدی در افغانستان؛ دست‌کم ۶۰ کشته و ۱۰۰ زخمی

وقوع انفجارهایی در مسجدی در افغانستان؛ دست‌کم ۶۰ کشته و ۱۰۰ زخمی

خبرگزاری اسپوتنیک امروز (جمعه) گزارش داد، انفجارهایی در یک مسجد در ولایت ننگرهار افغانستان به کشته شدن بیش از ۶۰ تن و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ تن دیگر انجامید.


به گزارش سایت خبری مدآرا، این انفجارها در ولایت ننگرهار واقع در شرق افغانستان رخ داده است. خبرگزاری پژواک به نقل از مسوولان پزشکی گزارش داد، تعداد تلفات به ۶۲ تن افزایش یافته است. تعداد مجروحان هم بیش از ۱۰۰ تن گزارش می‌شود.

عطاالله خوگیانی، سخنگوی والی ننگرهار در ابتدا شمار جان‌باختگان این انفجارها را بیش از بیست تن اعلام کرد اما به علت شدت انفجارها، تعداد تلفات هر لحظه افزایش می‌یابد.

براساس گزارش طلوع نیوز، دو انفجار در یک مسجد در منطقۀ «جو دره» ولسوالی هسکه مینۀ ولایت ننگرهار رخ داده است. شاهدان می‌گویند، این انفجارها، هنگامی رخ دادند که مردم مشغول ادای نماز جمعه بودند.

این انفجار حوالی ساعت ۳ بعد از ظهر جمعه رخ داده است. تاکنون گروهی مسئولیت این رویداد را به عهده نگرفته است. این آمار نهایی نیست و امکان افزایش تلفات وجود دارد.

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند

نماینده ادوار مجلس گفت: «برای آن که پدیده زشت ‎ماراتن کیش تکرار نشود، باید مسابقه بانوان در مسیر و محیطی انجام شود که خالی از آقایان باشد تا بتوانند بدون حجاب در آن شرکت کنند.»

عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است
عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران با تأکید بر این که تیم زاکانی نیازمند یک مشارکت مهندسی‌شده برای پیروزی در انتخابات شوراها است، گفت: متأسفانه برخی از همکاران ما در شورای شهر نه در جایگاه نماینده شهروندان، بلکه اکنون در جایگاه روابط‌عمومی شهرداری تهران و در گذشته حتی به‌عنوان مسئول ستاد انتخاباتی شهردار تهران نقش‌آفرینی کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است