کد خبر : 83755
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۵ - 03:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین ذوالفقاری: ۷۷ زائر فوت شده‌اند

حسین ذوالفقاری: ۷۷ زائر فوت شده‌اند

رئیس ستاد اربعین با بیان این‌که« ۷۷ نفر از زائران اربعین جان خود را از دست داده‌اند»، گفت: بیش از نیمی از این افراد جان خود را در حوادث رانندگی از دست داده‌اند؛ بنابراین توصیه ما این است که کسانی که خودوری شخصی دارند، قبل از استراحت کافی حرکت نکنند.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  حسین ذوالفقاری صبح امروز در حاشیه بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: از ابتدای محرم تاکنون بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر زائر حسینی از مرزها خارج و به عراق سفر کردند و تاکنون حدود ۲ میلیون نفر به ایران بازگشتند. روند بازگشت زائران افزایش داشته است و از ساعت صفر بامداد تا ۸ صبح امروز حدود ۱۰۰ هزار زائر به کشور بازگشته‌اند.

وی ادامه داد: تمهیدات لازم برای تغذیه، اسکان و انتقال زائران برای شرایط ورود حداقل ۳۰۰ هزار زائر به مرزها فراهم است و برای جمعیت بیشتر زائران هم تدبیرهای لازم را داریم. اتوبوس‌های بین‌شهری، شهرداری‌های کشور و همچنین امکانات ستادکل نیروهای مسلح در مرزها مستقر است تا بتوانیم خدمات مناسبی به زائران ارائه کنیم. اگر روند بازگشت زائران مثل امروز و روزهای گذشته باشد، هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه ۷۷ نفر از زائران جان خود را از دست داده‌اند، گفت: بیش از نیمی از این افراد جان خود را در حوادث رانندگی از دست داده‌اند بنابراین توصیه ما این است که کسانی که خودوری شخصی دارند، قبل از استراحت کافی حرکت نکنند. آرامش بیشتری داشته باشند تا به سلامت به کشور بازگردند./ ایسنا

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد آلودگی هوا را صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد آلودگی هوا را صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به سکون و کاهش جریانات جوی و انباشت غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی استان طی پنج روز پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی‌های زیست محیطی اصفهان را با پروژه‌های مشارکتی کاهش می‌دهیم
آلودگی‌های زیست محیطی اصفهان را با پروژه‌های مشارکتی کاهش می‌دهیم

مشاور شهردار و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: با تمرکز بر پروژه‌های مشارکتی، اقدامات گسترده‌ای برای کاهش آلودگی هوا و مدیریت پسماند انجام شده است

حجت الاسلام ابوترابى در مراسم بزرگداشت شهدای حوادث اخیر: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
حجت الاسلام ابوترابى در مراسم بزرگداشت شهدای حوادث اخیر: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم

ابوترابى گفت: باید نقدها را بشنویم، به اعتراضات احترام بگذاریم، مجلس قاعده صحیحی با همکاری دولت برای شنیدن صحیح اعتراضات - با توجه به سوءاستفاده دشمنان از حرکت‌های معقول و صحیح ملت ایران - تدبیر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است