کد خبر : 823
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ - 10:32
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

زلزله در مازندران

زمین لرزه ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر صبح امروز بخش هایی از استان مازندران را لرزاند.

زلزله در مازندران

به گزارش مدارا،زمین لرزه ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر شهر  آلاشت در جنوب شرقی استان مازندران را لرزاند.

این زمین لرزه در عمق ۹ کیلومتری زمین و در ساعت ۰۶:۲۸ صبح امروز رخ داد. بلافاصله پس از وقوع زمین لرزه تیم های ارزیاب جمعیت هلال احمر به محل وقوع زمین لرزه اعزام شدند.

آماده‌باش ۵ شعبه هلال‌احمر در مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از اعزام ۶ تیم عملیاتی به منطقه زلزله‌زده آلاشت (شامل ۱۸ امدادگر داوطلب و ۶ پرسنل هلال‌احمر) برای ارزیابی خسارات احتمالی زلزله خبر داد.

غلامعلی فخاری گفت: پس از وقوع زلزله ۴.۱ ریشتری صبح امروز در عمق ۹ کیلومتری زمین در شهر آلاشت؛ شعبه سوادکوه با اعلام وضعیت نارنجی و ۵ شعبه بابل، ساری، قائم شهر، جویبار و سوادکوه شمالی در وضعیت زرد آماده‌باش قرار گرفتند.

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران، تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت این زلزله دریافت نشده است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی قوه قضائیه: ۴ نفر از دست‌اندرکاران یک برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب، بازداشت شدند/ تحقیقات از آن‌ها دامه دارد
سخنگوی قوه قضائیه: ۴ نفر از دست‌اندرکاران یک برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب، بازداشت شدند/ تحقیقات از آن‌ها دامه دارد

جهانگیر در پاسخ به سوالی در خصوص توهین به اهل سنت در یک برنامه تلویزیونی گفت: پس از توهین به برادران اهل سنت در یک برنامه تلوزیونی بلافاصله برای چهار نفر از دست‌اندرکاران این برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب به قصد ایجاد تشویش به استناد ماده ۴۹۹ مکرر قانون مجازات اسلامی پرونده تشکیل شد و پس از رسیدگی با قرار تامین کیفری بازداشت شدند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.

سخنگوی قوه قضائیه: مرخصی که بابک زنجانی استفاده می‌کند، تحت نظارت ظابطین قرار دارد / فعالیت اقتصادی اومنع قانونی ندارد
سخنگوی قوه قضائیه: مرخصی که بابک زنجانی استفاده می‌کند، تحت نظارت ظابطین قرار دارد / فعالیت اقتصادی اومنع قانونی ندارد

جهانگیر تأکید کرد: مجازات زنجانی به ۲۰ سال حبس تبدیل شد، او ۱۱ سال بدون مرخصی زندانی بود، پس در سال جاری از مرخصی بهره‌مند شد. مرخصی که ایشان استفاده میکند تحت نظارت ظابطین قرار دارد.

فرمانده انتظامی هرمزگان: خانواده‌ مفقودشدگان به پزشکی قانونی مراجعه کنند
فرمانده انتظامی هرمزگان: خانواده‌ مفقودشدگان به پزشکی قانونی مراجعه کنند

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از خانواده‌هایی که هنوز خبری از عزیزان خود پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی ندارند، خواست هرچه سریع‌تر برای شناسایی و انجام روند قانونی به پزشکی قانونی استان مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است