کد خبر : 81102
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۶ - 06:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علاقه مطهری به استقلال دردسرساز شد

علاقه مطهری به استقلال دردسرساز شد

مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از دیدار هفته پنجم این تیم در لیگ برتر اعلام کرد همه از علاقه من به تیم استقلال خبر دارند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف استقلال تهران رفت و در نهایت به تساوی ۲ – ۲ رسید.امیر ارسلان مطهری در دقایق آخر بازی گل تساوی تیمش را به ثمر رساند، اما به دلیل علاقه اش به استقلال شادی نکرد و حتی پس از پایان بازی بیان کرد: همه از علاقه من به استقلال خبر دارند و این چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد.

حال از باشگاه ذوب آهن خبر می‌رسد که قرار است مسئولان تیم ذوب با او جلسه‌ای برگزار کنند. یکی از مسئولان تیم اصفهانی در این باره بیان کرد: قرار است با او صحبتی درباره این موضوع داشته باشیم. مطهری جوان خوبی است و حق طبیعی هر فردی است که به یک تیم علاقه‌ داشته باشد، اما وقتی در یک باشگاه است باید به تعهداتش عمل کند.

 

او افزود: او جوان بسیار خوب و آینده‌داری است و در تیم‌های دیگر هم بخواهد می‌تواند بازی کند.

مطهری در چند سال گذشته عملکرد خوبی در فوتبال ایران داشته و ابتدای فصل نیز قرار بود به تیم آبی پوش پایتخت بپیوندد که این موضوع منتفی شد./ باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط:
ادعای بازنگشتن میلیاردها دلار ارز صادراتی منطقی نیست
ادعای بازنگشتن میلیاردها دلار ارز صادراتی منطقی نیست

رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران با رد شایعات مطرح‌شده درباره عدم بازگشت ارز صادراتی فولاد، تاکید کرد ادامه فعالیت واحدهای تولیدی و پرداخت هزینه‌ها نشان می‌دهد ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است

ریزش بهمن در آذربایجان غربی؛ یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند
ریزش بهمن در آذربایجان غربی؛ یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: بر اثر ریزش بهمن در روستای آلواتان میرآباد یک نفر جان باخت و ۳ نفر مفقود شدند.

حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد
حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد

جنگنده‌های سعودی به یک شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات متحده عربی حمله کردند و تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس را بر سر درگیری‌های منطقه‌ای تشدید کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است