کد خبر : 81102
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۶ - 06:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علاقه مطهری به استقلال دردسرساز شد

علاقه مطهری به استقلال دردسرساز شد

مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از دیدار هفته پنجم این تیم در لیگ برتر اعلام کرد همه از علاقه من به تیم استقلال خبر دارند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف استقلال تهران رفت و در نهایت به تساوی ۲ – ۲ رسید.امیر ارسلان مطهری در دقایق آخر بازی گل تساوی تیمش را به ثمر رساند، اما به دلیل علاقه اش به استقلال شادی نکرد و حتی پس از پایان بازی بیان کرد: همه از علاقه من به استقلال خبر دارند و این چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد.

حال از باشگاه ذوب آهن خبر می‌رسد که قرار است مسئولان تیم ذوب با او جلسه‌ای برگزار کنند. یکی از مسئولان تیم اصفهانی در این باره بیان کرد: قرار است با او صحبتی درباره این موضوع داشته باشیم. مطهری جوان خوبی است و حق طبیعی هر فردی است که به یک تیم علاقه‌ داشته باشد، اما وقتی در یک باشگاه است باید به تعهداتش عمل کند.

 

او افزود: او جوان بسیار خوب و آینده‌داری است و در تیم‌های دیگر هم بخواهد می‌تواند بازی کند.

مطهری در چند سال گذشته عملکرد خوبی در فوتبال ایران داشته و ابتدای فصل نیز قرار بود به تیم آبی پوش پایتخت بپیوندد که این موضوع منتفی شد./ باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط:
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم

مشیرین، سامانه‌ای نوآورانه برای ارائه مشاوره آنلاین ویدیویی و تصویری در حوزه‌های حقوقی، مالی، تحصیلی، کسب‌وکار و فناوری اطلاعات است که با حضور بیش از ۱۰۰۰ مشاور متخصص از سراسر کشور، تجربه‌ای هوشمند، امن و مطمئن را برای کاربران فراهم کرده است.

ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد که مدتی قبل فردی بازداشت شد که سلاح داشت و مدعی مبارزه با بی حجابی بود. او می‌خواست گروهی مسلحانه را برای این کار تشکیل دهد.

حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است
حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است

حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی و فعال سیاسی، ادعای مهدی رنجبران، مجری سابق صداوسیما درباره دیدار و گفت‌وگو با پدرش را تکذیب کرد و گفت: «تا حالا در عمرم رنجبران را ندیده‌ام». او تأکید کرد روایت منتشرشده درباره انتخابات سال ۸۴ «دروغ محض» است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است