کد خبر : 80903
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۴ - 06:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زمان خوبی برای مذاکره است، چون در موضع قدرتیم/ اگر قرار است مذاکره‌ای شکل بگیرد، الان وقتش است

زمان خوبی برای مذاکره است، چون در موضع قدرتیم/ اگر قرار است مذاکره‌ای شکل بگیرد، الان وقتش است

علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: الان زمان خوبی برای مذاکره با آمریکاست، چون در موضع قدرتیم. تندروهای داخلی بدانند وقتی رهبری گفته‌اند اگر آمریکا به برجام برگردد یا تحریم‌ها را لغو کند در قالب ۱+۵ با آنها مذاکره می‌کنیم، نباید کاسه داغ‌تر از آش شوند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درباره رایزنی فرانسه و انگلیس برای ایجاد فضا و امکان شکل‌دهی مذاکره بین ایران و آمریکا گفت: اگر آمریکا شرط ایران را قبول کند که به برجام برگردد یا تحریم‌ها و محدودیت‌های شکل‌گرفته علیه جمهوری اسلامی را لغو کند، ایران هم آماده مذاکره در قالب ۱+۵ با آمریکاست.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر آنها اقدام جدیدی انجام دهند و مثلاً چند تحریم مهم نفتی و بانکی علیه جمهوری اسلامی ایران را لغو کنند، ایران هم وارد مذاکره با آمریکا خواهد شد.

 

مطهری توضیح داد: به نظرم نشست نیویورک فرصت خوبی است و اگر بنا باشد مذاکره‌ای شکل بگیرد، الان فرصت خوبی است چراکه ایران در موضع قدرت قرار دارد؛ چند سال آنها فشار آوردند و نتوانستند مردم را علیه نظام تحریک کنند و مردم مقاومت کردند، از طرفی هم توفیقات نظامی به دست آورده‌ایم. بنابراین در موضع قدرت هستیم.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس گفت: الان زمان خوبی برای مذاکره است مشروط بر اینکه آمریکا هم به آن شرط عمل کند، و همه تحریم‌ها یا تعدادی از مذاکرات مهم را لغو کند تا بالاخره ایران انگیزه‌ای برای مذاکره پیدا کند.

 

مطهری درباره اینکه تندروهای داخلی برای روحانی و ظریف در نیویورک خط و نشان می‌کشند که نباید هیچ دیداری بین مقامات ایرانی و آمریکایی شکل بگیرد، گفت: آنها نباید از خود رهبری جلوتر بروند وقتی ایشان گفته‌اند اگر آمریکا به برجام برگردد یا تحریم‌ها را لغو کند، ما آماده‌ایم در قالب ۱+۵ با آنها مذاکره کنیم.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس در پایان طی توصیه‌ای به تندروها گفت: به تندروها توصیه می‌کنم کاسه داغ‌تر از آش نشوند و جلوتر از رهبری حرکت نکنند.

 

منبع: اعتماد آنلاین

اخبار مرتبط:
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است
علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان از وقوع حادثه دلخراش رانندگی در محور آزادراهی اصفهان–نطنز خبر داد که بر اثر آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است