بهبود هوای پاییز امسال در خوزستان/ کاهش حریق‌های خودبه‌خودی هورالعظیم

کارشناس مسئول آزمایشگاه‌های هوای اداره‌کل محیط زیست خوزستان با اشاره به کشیک شبانه‌روزی وضعیت هوا و رصد وقوع اینورژن، گفت: با شرایط فعلی و پیش‌بینی‌های هواشناسی، رطوبت‌ها و شرجی اخیر می‌تواند به بهبود کیفیت هوا کمک کند.
کد خبر۶۶۴۴۸۹
زمان مطالعه۲ دقیقه
منتشر شده۱۴۰۵/۰۷/۲۶
دیدگاه۰

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا آذریان اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی و پیش‌بینی‌های هواشناسی، رطوبت‌ها و شرجی اخیر در استان خوزستان می‌تواند ناشی از شرایط پربارش امسال باشد که این موضوع می‌تواند بر شرایط ایستایی هوا و اینورژن به عنوان عواملی که می‌توانند بر ایجاد گرد و غبار در منطقه تأثیرگذار باشند، اثر مثبت داشته باشند و منجر به کاهش آلودگی شوند.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: با این پیش‌فرض، احتمال دارد شرایط اینورژن و ایستایی در برخی روزها تشدید شود و هوا را ناسالم کند بنابراین همچنان به صورت کشیک شبانه‌روزی مترصد هستیم تا در صورت وقوع چنین شرایطی، از طریق ستاد بحران استانداری وضعیت را به دانش‌آموزان اطلاع‌رسانی کنیم.

آذریان در ادامه با اشاره به تأثیر رطوبت جوی بر وضعیت هوا و کاهش آلودگی ناشی از آتش‌سوزی هورالعظیم تصریح کرد: امسال تحت تأثیر رطوبت‌های جوی، شرایط بهتری را شاهد خواهیم بود و بر اساس پیگیری‌ها و تصاویر موجود و با وجود رطوبت، شاهد آتش‌سوزی‌های خودبه‌خودی کمتری در بخش عراقی هورالعظیم در منطقه بوده‌ایم؛ آتش‌سوزی‌هایی که معمولا در فصل پاییز از عوامل آلودگی هوا در خوزستان هستند.

وی با بیان اینکه منابع ثابت مانند صنایع، کیفیت سوخت و شرایط جوی در آلودگی هوا تاثیر دارند، عنوان کرد: در کنار پارامترهای مهم و تاثیرگذار در شکل‌گیری شرایط متفاوت آلودگی هوا در منطقه، رطوبت و شرایط جوی فعلی می‌تواند به بهبود کیفیت هوا کمک کند.

دیدگاه شما

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار