کد خبر : 62898
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ - 00:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خبرگزاری فارس گزارش BBC فارسی را رد کرد

خبرگزاری فارس گزارش BBC فارسی را رد کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ خبرگزاری فارس نوشت: «ناطق نوری مدتی است که وقت‌گذرانی در حوزه علمیه امام حسن مجتبی در لواسان را به سمت‌های حکومتی ترجیح می‌دهد. حتی اگر آن سمت با انتصاب رهبر جمهوری اسلامی باشد».

این جمله را بی‌بی‌سی فارسی پس از چیدن یک‌‌ مجموعه مقدمه و ارائه نمونه‌هایی از نقدهای علی‌اکبر ناطق نوری به دستگاه‌های مختلف، مطرح کرده است.

تمام استدلال‌های مطرح شده از سوی بی‌بی‌سی برای جا انداختن این موضوع که «ناطق نوری از حاکمیت فاصله گرفته است» بر پایه یک گزاره، بنا شده است. آن هم این خبر که «ناطق نوری بیش از یکسال است که در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام غایب است».

با این حال، گزارش تصویری منتشر شده از نشست‌های این مجمع، بیانگر واقعیت دیگری است.

تصاویر حضور علی اکبر ناطق نوری در جلسه ششم شهریور ۹۸ مجمع تشخیص مصلحت نظام

اخبار مرتبط:
ادعای فارس: آزادی اصلاح‌طلبان با پیگیری شخص پزشکیان اتفاق افتاد
ادعای فارس: آزادی اصلاح‌طلبان با پیگیری شخص پزشکیان اتفاق افتاد

فارس نوشت: شنیده‌ها نشان می‌دهد آزادی چهره‌های رادیکال اصلاح طلب که اخیرا بازداشت‌شده بودند، با پیگیری های مسعود پزشکیان رییس‌جمهور صورت گرفته است.

خبرنگار: آیا برای ایران ضرب‌الاجل تعیین شده است؟ / ترامپ: بله، در ذهن خودم یک ضرب‌الاجل دارم
خبرنگار: آیا برای ایران ضرب‌الاجل تعیین شده است؟ / ترامپ: بله، در ذهن خودم یک ضرب‌الاجل دارم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا برای ایران ضرب‌الاجل تعیین شده است گفت: «بله، در ذهن خودم یک ضرب‌الاجل دارم.»

آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد
آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه دو مجوز عمومی صادر کرد که اجازه مذاکره و انعقاد قراردادهای مشروط برای برخی سرمایه‌گذاری‌ها در ونزوئلا و همچنین انجام تراکنش‌های مرتبط را می‌دهد اما اشخاص مستقر در روسیه، ایران، کره شمالی، کوبا و چین را از چنین تراکنش‌هایی منع کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است