کد خبر : 59593
انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ - 02:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فوتبال ایران در آستانه خطری بزرگ

فوتبال ایران در آستانه خطری بزرگ

با انتشار آیین‌نامه انضباطی سال ۲۰۱۹ فیفا، فوتبال ایران در آستانه خطری بزرگ قرار گرفته.


به گزارش سایت خبری مدآرا، فیفا به تازگی از آیین‌نامه انضباطی سال ۲۰۱۹ خود رونمایی کرده و در آن به مواردی اشاره کرده می‌تواند برای فوتبال ایران دردسرساز باشد.

فیفا در گام اول روی تبعیض جنسیتی و نژادی تمرکز کرده است و با نهادهای مربوط به فدراسیون جهانی، درصورت تخلف از این اتفاق برخورد خواهد کرد و ربطی این موضوع به فوتبال ملی و داخلی ندارد و باید قوانین هم در بازی‌های داخلی و هم در بازی‌های خارجی رعایت شود. با مکاتباتی که ایران ورزشی با فیفا انجام داده است، معلوم شده که فدراسیون‌ها باید قوانین خود را مطابق با آیین‌نامه جدید تطبیق دهند و درصورت هر گونه اختلاف اشتباه خود را اصلاح کنند.

مورد دیگری که در فوتبال یک چالش بزرگ است، مسئله واگذاری تیم‌هاست؛ فیفا در آیین‌نامه جدید خود با شفافیت تمام اعلام کرده که اگر تیمی امتیازش را واگذار کند، بدهی‌هایش هم به صاحب امتیاز واگذار می‌شود؛ در فوتبال ایران سال‌های این اتفاق به مناقشه‌ای میان مالکان اسبق و فعلی امتیاز تیم، تبدیل شده بود و با این قانون عملا این مشکل حل شده است.

موضوع بزرگ دیگری که هنوز هم فیفا روی آن پافشاری می‌کند، اتمام بازی به نفع یک تیم در اواسط مسابقه با نظر داور است. این اتفاق در تاریخ فوتبال ایران نتایج دربی‌ها را تعیین کرده و  تا همین چند سال قبل، داور بازی پرسپولیس و داماش در ورزشگاه آزادی، به‌دلیل فحاشی‌های که به او صورت گرفته بود، تصمیم به اتمام مسابقه گرفت و درنهایت پرسپولیس بازی را ۳-۰ باخت.

در آخر هم مورد قابل تاملی که فوتبال ایران و جهان را دچار چالش می‌کند، این است که بازیکنانی که با هر عملی (از جمله تمارض) باعث شوند داور تصمیمات غلطی بگیرد حداقل ۲ جلسه محروم می‌شوند. این اتفاق گامی بزرگ است که فیفا در جهت بازی جوان‌مردانه برداشته و انتظار می‌رود با حضور VAR و این قانون، تمارض و فریب داورها به حداقل برسد./خبرآنلاین

اخبار مرتبط:
استاندار:فناوری‌های نوین صنعت نفت بارویکرد کربن صفر در اصفهان توسعه یافت
استاندار:فناوری‌های نوین صنعت نفت بارویکرد کربن صفر در اصفهان توسعه یافت

استاندار اصفهان از پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نفت و ارائه فناوری‌های نوین با رویکرد کربن صفر در این استان خبر داد.

مهروی‌پور: خدمات شهری نباید قربانی رقابت‌های انتخاباتی شود
مهروی‌پور: خدمات شهری نباید قربانی رقابت‌های انتخاباتی شود

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر ضرورت حفظ امانت‌داری در هزینه‌های شهری گفت: در آستانه انتخابات باید مراقب باشیم خدمات شهرداری به ابزار تبلیغاتی تبدیل نشود.

جمالی‌نژاد: اصفهان با تکیه بر دانش بومی به دیپلماسی جهانی رسیده است
جمالی‌نژاد: اصفهان با تکیه بر دانش بومی به دیپلماسی جهانی رسیده است

سفیر ارمنستان گفت: اصفهان باجایگاه ویژه خود نقطه‌ای راهبردی برای توسعه روابط ۲ کشور است و ارمنستان آمادگی کامل دارد تا سرمایه‌گذاری‌های مشترک با ایران را به سطح پایدار برساند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است