کد خبر : 59461
انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۱۴ - 05:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حاضرم در محضر و دفترخانه رسمی امضا کنم که در ۱۴۰۰ نامزد انتخابات نمی شوم

حاضرم در محضر و دفترخانه رسمی امضا کنم که در ۱۴۰۰ نامزد انتخابات نمی شوم

وزیر امور خارجه در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد دیدار با سناتور آمریکایی و حواشی تحریمش مبنی بر اینکه ترامپ میخواهد با رهبر انقلاب مذاکره کند توضیح داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، وزیر امروز خارجه درباره حواشی تحریمش مبنی بر اینکه ترامپ میخواهد با رهبر انقلاب مذاکره کند گفت: هیچ کس دراین روند به تنهایی تصمیم نمی گیرد و همه در این روند مشارکت خواهند داشت.  طی جلساتی  که در شورای امنیت ملی و دولت وجود دارد و در محضر مقام معظم رهبری اگر لازم باشد تصمیم گیری صورت می گیرد و بنده افتخار این را دارم تا قسمتی از این تصمیم گیری باشم.

ظریف، وزیر امور خارجه در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد دیدار با سناتور امریکایی اظهار داشت:در نیویورک معمولا از صبح تا شب ملاقات و مصاحبه دارم و دیدارهایم با افرادی غیر از دولت امریکاست

وی افزود: من معمولا اعلام نمی کنم با کدام افراد یا سناتورها دیدار می کنم اما خودشان هروقت خواسته اند خبرش را منتشر کرده اند

وی ادامه داد: اگر قرار باشد متن مذاکرات منتشر شود دیگر مذاکره و دیپلماسی معنی ندارد

ظریف تصریح کرد: در سفر اخیر به من گفتند ظرف دو هفته آینده تحریم میشوم مگر پیشنهاد امریکا را برای مذاکره با ترامپ را بپذیرم که رد کردم

ظریف در مورد اینکه گفته می شود تخریب ها علیه وی به این دلیل است که وی نامزد انتخابات ریاست جمهوری است گفت:من وظیفه ای را که بلدم در وزارت خارجه انجام میدهم. کسی نگران انتخابات ۱۴۰۰ نیستم و حاضرم در محضر و دفترخانه رسمی امضا کنم که در ۱۴۰۰ در منزل یا دانشگاه خواهم بود اگر عده ای فکر می کنند فضاسازیهای اخیر بخاطر ۱۴۰۰ است خیالشان راحت باشد.

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است