کد خبر : 54977
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۵ - 09:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فحاشی ناموسی «سعید طوسی» به یک خبرنگار

فحاشی ناموسی «سعید طوسی» به یک خبرنگار

سعید طوسی، چهره جنجالی که دو سالی است نامش به‌واسطه پرونده‌ای با اتهام آزار کودکان، بر سر زبان‌ها افتاده است، با رکیک‌ترین الفاظ، در فضای مجازی به خبرنگار ایرناپلاس فحاشی کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، پیرو اخبار ضد و نقیضی که اخیراً در رسانه‌ها درباره بازگشایی مجدد پرونده سعید طوسی به دستور حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی منتشر شد، صبح امروز خبرنگار ایرناپلاس، در تماسی با سعید طوسی در فضای مجازی، از او درخواست مصاحبه جهت بیان توضیحات خود کرد که وی در پاسخ، با رکیک‌ترین الفاظ، خبرنگار ایرناپلاس را مورد فحاشی قرار داد.

زشتی تعابیر استفاده شده به حدی غیرقابل باور بود که سردبیری مجموعه شخصاً برای اطمینان از اینکه شماره در اختیار آقای طوسی است، با آن تماس گرفت. در این تماس اطمینان حاصل شد که شماره متعلق به آقای طوسی است، اما وی به محض مواجه شدن با پرسش سردبیر، اقدام به قطع مکالمه کرد.

گفتنی است، علاوه بر اینکه خبرگزاری ایرنا و شخص خبرنگار، پیگیری حقوقی این موضوع را حق خود می‌دانند، اسناد مربوط به فحاشی‌های رکیک سعید طوسی موجود است که در صورت لزوم منتشر خواهد شد./ایرنا

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است
بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به گسترش بیابان‌زایی به مناطق غرب و جنوب استان، گفت: طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی برغم کمبود اعتبارات با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان ابقا شد
مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان ابقا شد

امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در سمت خود ابقا شد.

دمای اصفهان تا ۳ درجه کاهش می‌یابد؛ تداوم ناپایداری‌های موسمی
دمای اصفهان تا ۳ درجه کاهش می‌یابد؛ تداوم ناپایداری‌های موسمی

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است