کد خبر : 54889
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ - 08:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موضوع حجاب با بگیر و ببندها حل نخواهد شد/ حکومت بنی‌امیه با شمشیر و خشونت و ظلم شکل گرفته بود و این سیره حکومتی اسلام نیست

موضوع حجاب با بگیر و ببندها حل نخواهد شد/ حکومت بنی‌امیه با شمشیر و خشونت و ظلم شکل گرفته بود و این سیره حکومتی اسلام نیست

آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: موضوع حجاب با بگیر و ببندها حل نخواهد شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، مهمترین بخشهای سخنان ری شهری در نشست هماهنگی ستاد کرامت در استان تهران به نقل از سایت اینترنتی او به این شرح است:

– برای دعوت به مکتب اهل بیت و نظام مبتنی بر ارزش های این مکتب نباید سخت‌گیری کرد و خشونت ورزید، زیرا امر به معروف با خشونت و سخت گیری نتیجه نمی‌دهد

– چنانچه در روایت آمده است که حکومت بنی‌امیه با شمشیر و خشونت و ظلم شکل گرفته بود و این سیره حکومتی اسلام نیست، بلکه سیرۀ حکومتی اهل‌بیت بر پایه مدارا و بر اساس دوستی و وقار و رعایت مصالح در بیان امور و حُسن رفتار با مردم و وَرَع و تلاش است.

– روش خود را در امر به معروف و نهی از منکر باید تغییر دهیم و تا زمانی که مبادی اصلاح نشود، برخورد با نتایج فایده‌ای ندارد و هیچ وقت موفق نخواهیم شد. برخورد و تنبیه باید آخرین راه ممکن باشد و آن هم صرفاً به کسانی تعلق گیرد که تحت هر شرایطی لج بازی می‌کنند.

–  تا زمانی که صدا و سیما، دانشگاه و دیگر نهادهای مهم کشور تولید بی‌حجابی می‌کنند، موضوع حجاب با بگیر و ببندها حل نخواهد شد. چرا فقط از نیروی انتظامی انتظار داریم که به وظیفه خود عمل کند؛ چرا دیگر دستگاه‌های کشور در زمینه حجاب به وظایف خود عمل نمی‌کنند؟

–  چرا فقط از نیروی انتظامی انتظار داریم به وظیفه خود عمل کند و چرا دیگر دستگاه‌های کشور در زمینه حجاب به وظایف خود عمل نمی‌کنند؟

– در جذب به دین از روش‌های مهربانانه استفاده کنید همچون روش‌هایی که بزرگان اخلاق همچون آیت‌الله حق‌شناس به کار می‌بردند و باید کاری کنیم مردم به دین علاقه‌مند شوند نه اینکه از آن احساس بدی پیدا کنند.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟

قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور به حمله نیروی انتظامی بیمارستان سینا در تهران و بیمارستانی امام خمینی ایلام واکنش نشان داد

معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند
معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در جریان فضاهای پرالتهاب اعتراضات، حدود ۱۰ درصد از افراد زنان بودند که به صورت کوتاه‌‌مدت نگهداری شدند و بعد از گفت‌وگو از آن محیط خارج شدند.

اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی
اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی

اسرائیل هیوم نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشنهاد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، برای ازسرگیری مذاکرات با ایران را رد کرده و به‌جای آن، رویکردی «فعال» را برگزیده است که بر فشار شدید اقتصادی و نظامی تمرکز دارد؛ از جمله پیگیری تهدید «آماده و مسلح» او. اکنون تنها پرسش‌های باقی‌مانده این است که این رویکرد چگونه و چه زمانی اجرا خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است