کد خبر : 54877
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ - 07:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اتهام معاون قالیباف “جاسوسی” است

اتهام معاون قالیباف “جاسوسی” است

 در واکنش به انتشار خبر اعدام عیسی شریفی گفت: پرونده مربوط به این فرد به اتهام جاسوسی همچنان در مرحله صدور کیفرخواست قرار دارد و بزودی به دادگاه ارسال می‌شود.


به گزارش سایت خبری مدآرا، وی افزود: طبیعتا قبل از بررسی پرونده‌ای در دادگاه نمی‌توان حکمی صادر کرد و خبر اعدام شریفی از اساس کذب است.

این منبع آگاه ادامه داد: تمامی متهمان این پرونده در بازداشت هستند و بزودی و بعد از ارسال کیفرخواست به دادگاه، جلسات رسیدگی به اتهامات آن‌ها برگزار می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است