کد خبر : 54770
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ - 03:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: اگر حمله به نفتکش ها کار ایران بود چیزی از آنها باقی نمی ماند!

کیهان: اگر حمله به نفتکش ها کار ایران بود چیزی از آنها باقی نمی ماند!

 در مورد به آتش کشیده شدن دو نفتکش در دریای عمان بنویسید اگر کار ایران بود چیزی از این دو کشتی باقی نمی‌ماند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، روزنامه کیهان در ستون مخاطبانش از قول یکی از خوانندگان این روزنامه نوشت:  در مورد به آتش کشیده شدن دو نفتکش در دریای عمان بنویسید اگر کار ایران بود چیزی از این دو کشتی باقی نمی‌ماند. در مورد از بین بردن پهپاد پیشرفته و رادارگریز آمریکا به وسیله سامانه سوم خرداد نیروی هوا فضای سپاه پاسداران اعتقادم این است که این توانایی برای نیروهای مسلح کشور به یک رویه معمول تبدیل شده است و حماسه‌ها در آینده خواهد بود اگر دشمن بخواهد امتحان کند.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است