کد خبر : 54770
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ - 03:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: اگر حمله به نفتکش ها کار ایران بود چیزی از آنها باقی نمی ماند!

کیهان: اگر حمله به نفتکش ها کار ایران بود چیزی از آنها باقی نمی ماند!

 در مورد به آتش کشیده شدن دو نفتکش در دریای عمان بنویسید اگر کار ایران بود چیزی از این دو کشتی باقی نمی‌ماند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، روزنامه کیهان در ستون مخاطبانش از قول یکی از خوانندگان این روزنامه نوشت:  در مورد به آتش کشیده شدن دو نفتکش در دریای عمان بنویسید اگر کار ایران بود چیزی از این دو کشتی باقی نمی‌ماند. در مورد از بین بردن پهپاد پیشرفته و رادارگریز آمریکا به وسیله سامانه سوم خرداد نیروی هوا فضای سپاه پاسداران اعتقادم این است که این توانایی برای نیروهای مسلح کشور به یک رویه معمول تبدیل شده است و حماسه‌ها در آینده خواهد بود اگر دشمن بخواهد امتحان کند.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است