کد خبر : 54626
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - 08:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کلاهبرداری ارزی ۳۰۰ میلیاردی یک صراف

کلاهبرداری ارزی ۳۰۰ میلیاردی یک صراف

به دنبال شکایت ۵۰ بازرگان و کارخانه تولیدی از یکی از صرافی‌های اهواز مبنی بر کلاهبرداری در جریان خرید ارز از سامانه نیما، صرافی مذکور پلمب شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، با حکم مقام قضایی در اهواز، یک صرافی که به گفته شکات، در لیست صرافی‌های مجاز بانک مرکزی قرار داشت و تحت عنوان تامین ارز واردات در قالب سامانه نیما، به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان، از ۵۰ کارخانه و واردکننده‌، کلاه برداری کرده بود پلمب شد.

همچنین بازپرس پرونده مذکور در اهواز در حکم صادره، از اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی خواسته تا با مکاتبه با سازمان صنعت، معدن و تجارت، نسبت به حذف نام این صرافی از سامانه نیما اقدام کند.

این کارخانجات مدعی هستند که مبلغ حدود ۳۰۰ میلیارد تومان را برای تامین مواد اولیه خود از طریق سامانه جامع تجارت و ثبت از طریق صرافی، به حساب صرافی مذکور واریز کرده‌اند و این مبلغ نیز به گفته صراف، به حساب فرد دیگری که مورد تایید سامانه سنا بوده، به صورت قانونی منتقل شده است.

شکات این پرونده در مکاتبات جداگانه‌ای با رئیس کل بانک مرکزی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت و معاونان این وزارتخانه، خواستار پیگیری موضوع و جلوگیری از تعطیلی این واحدهای تولیدی شده‌اند.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است