کد خبر : 54614
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - 08:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جدایی ستاره استقلال قطعی شد

جدایی ستاره استقلال قطعی شد

جدایی مدافع محبوب آبی‌ها از استقلال قطعی شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، در چند روز گذشته مذاکرات پژمان منتظری و باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد در جریان بود اما ظاهراً این صحبت‌ها نتیجه خوبی نداشته است. با اعلام اسماعیل خلیل زاده عضو هیات مدیره استقلال، تمدید قرارداد پژمان منتظری منتفی است و این یعنی پایان کار مدافع باتجربه با استقلال قطعی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد
سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد

فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب های نیلگون خلیج فارس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است