کد خبر : 54614
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - 08:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جدایی ستاره استقلال قطعی شد

جدایی ستاره استقلال قطعی شد

جدایی مدافع محبوب آبی‌ها از استقلال قطعی شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، در چند روز گذشته مذاکرات پژمان منتظری و باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد در جریان بود اما ظاهراً این صحبت‌ها نتیجه خوبی نداشته است. با اعلام اسماعیل خلیل زاده عضو هیات مدیره استقلال، تمدید قرارداد پژمان منتظری منتفی است و این یعنی پایان کار مدافع باتجربه با استقلال قطعی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است