کد خبر : 50553
انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۰۸ - 05:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اظهارات وکیل محمد علی نجفی / قتل میترا استاد امنیتی نیست!/ محمد علی نجفی هیچ گونه موضوع پنهانی نداشته که خانوم استاد بخواهد افشا کند

اظهارات وکیل محمد علی نجفی / قتل میترا استاد امنیتی نیست!/ محمد علی نجفی هیچ گونه موضوع پنهانی نداشته که خانوم استاد بخواهد افشا کند

 وکیل نجفی تاکید دارد قتل امنیتی نیست و خانوادگی است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، محمود علیزاده طباطبایی وکیل دکتر محمد علی نجفی در خصوص وکالت شهردار سابق تهران در پرونده قتل میترا استاد گفت: صبح امروز یکی از همکارانم به دادسرای ناحیه ۲۷ تهران رفت و در صورت قبول، وکالت دکتر نجفی را به عهده می گیرد و این درخواست از سوی خانواده دکتر نجفی صورت گرفته است.
محمود علیزاده طباطبایی در خصوص انگیزه قتل گفت: از یک سال قبل بین دکتر نجفی و میترا استاد اختلافاتی وجود داشته است و تا جایی که من از شهردار سابق تهران شناخت دارم این اختلاف بیشتر خانوادگی بوده است.

وکیل محمد علی نجفی درباره ادعاهایی که میترا استاد قصد برملا کردن اسناد و مدارکی داشته اظهار کرد: محمد علی نجفی هیچ گونه موضوع پنهانی نداشته که زن دوم وی قصد افشاگری آن را داشته باشد و چون هنوز پرونده جنایی را مطالعه نکردم نمی توانم اظهار نظر بیشتری در این موضوع انجام دهم.

وی در خصوص اینکه در فضای مجازی ماجرای قتل را مسائل سیاسی و امینتی عنوان کردند گفت: این مسئله امنیتی نبوده و به صورت جد این موضوع را تکذیب می کنم./ رکنا

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است