کد خبر : 50428
انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ - 10:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیا استانی جدید ایجاد خواهد شد؟

آیا استانی جدید ایجاد خواهد شد؟

عرف اعلام کرد: بر خلاف برخی اخبار منتشر شده، وزارت کشور هیچ برنامه‌ای برای تقسیمات کشوری در سطح کاهش یا افزایش استان‌ها ندارد.


به گزارش سایت خبری مدآرا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در پی انتشار برخی اخبار و ادعا‌ها مبنی بر تشکیل استان‌های جدید در کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور  با رد این اخبار، اعلام کرد: طبیعی است که در حوزه تقسیمات کشوری، تقاضا‌ها و درخواست‌هایی مبنی بر تبدیل یا ارتقاء تقسیماتی برخی بخش‌ها و شهر‌ها وجود دارد که رسیدگی به آن‌ها طبق قانون تقسیمات کشوری و با در نظر گرفتن مختصات و ویژگی‌های فنی و تخصصی، در مراحل مختلف رسیدگی است، ولی کاهش یا افزایش استان‌های کشور مقوله متفاوتی است و در شرایط کنونی، وزارت کشور هیچ برنامه‌ای برای تقسیمات کشوری در سطح کاهش یا افزایش استان‌ها ندارد.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است