کد خبر : 49833
انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۰۳ - 11:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی ربیعی سخنگوی دولت شد

علی ربیعی سخنگوی دولت شد

علی ربیعی، وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان سخنگوی دولت انتخاب شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، روزنامه سازندگی خبر داد: علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت شد

علی ربیعی، وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی حدود یک سال پس از استیضاح و خروج از سمت‌های دولتی، به کابینه بازگشت.

پیش از این محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت بود که در مرداد ۱۳۹۷ از این مسئولیت استعفاء داد.

اخبار مرتبط:
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است
شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است

دبیر شورای دفاع کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر مسئله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، این امر منطبق بر فتوای رهبری⁩ و دکترین دفاعی ایران⁩ بوده و توافق فوری در دسترس است. ⁧ دکتر عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است