کد خبر : 49343
انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۳۰ - 06:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فلاحت پیشه: ترامپ در آینده درخواست‌های مذاکره بیشتری به ایران می‌فرستد

فلاحت پیشه: ترامپ در آینده درخواست‌های مذاکره بیشتری به ایران می‌فرستد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید دارد که مناقشه چهل ساله بین ایران و آمریکا که امروز در قالب برجام بیشتری نمود را پیدا کرده، مناقشه‌ای میانجی ناپذیر است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، «حشمت الله فلاحت‌پیشه»، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

فلاحت‌پیشه تاکید کرد: کشورهای دیگر که در طول ۴ دهه گذشته سعی داشتند بین ایران و آمریکا نقش میانجی را بازی کنند، در حقیقت بیشتر به دنبال منافع خود بودند.

وی ادامه داد: در موضوع هسته‌ای اروپایی‌ها بزرگ‌ترین نقش میانجی بین ایران و آمریکا را داشتند که از زمان تروئیکا به دنبال حفظ خود بودند اما بازیگران اصلی در این دوره ایران و آمریکا هستند.

اروپا در پایان ضرب العجل ۶۰ روزه ایران مجبور به شفاف سازی در حوزه برجام است

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی درباره ضرب‌العجل ۶۰ روزه ایران به اروپا درخصوص برجام تاکید کرد: اروپایی‌ها چه ضرب‌العجل را بپذیرند و چه نپذیرند، مجبور به شفاف‌سازی در خصوص برجام هستند.

وی ادامه داد: اروپایی‌ها در شرایط کنونی فکر می‌کنند برای اینکه بمانند، طرف آمریکا را بگیرند.

فلاحت‌پیشه بیان کرد: اروپایی‌ها فقط در شرایطی می‌توانند در برجام بمانند که برجام را تقویت کنند که البته تجربه نشان داده که نمی‌توانند چنین کاری بکنند.

ترامپ درخواست‌های مذاکره بیشتری به ایران می‌فرستد

فلاحت‌پیشه درباره پیام‌های مختلف ترامپ و پمپئو برای مذاکره با ایران گفت: جمهوری‌خواهان به خوبی می‌دانند برای ماندن در قدرت و تداوم حضور خود در کاخ سفید برای دوره بعدی نیازمند ابزار «مذاکره با ایران» در دستور کار تبلیغاتی خود هستند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در آینده بیشتر از طرف آمریکا درخواست مذاکره خواهیم داشت و واشنگتن پیام‌های عملی‌تری برای مذاکره با ایران ارسال می‌شود./ خبرگزاری برنا

اخبار مرتبط:
علت عقب ماندگی در اسقاط خودروهای فرسوده چیست؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه در طول سال های گذشته گواهی اسقاط خودرو بدون اینکه اسقاطی انجام شود صادر شده است و عملا سازمان حفاظت از محیط زیست به عنوان متولی اصلی اجرای قانون در انجام وظایف خود کوتاهی کرده است.

ازدواج ۶۴ جوان ارتشی در اصفهان؛ نمایش عشق و اراده در شرایط اقتصادی سخت
ازدواج ۶۴ جوان ارتشی در اصفهان؛ نمایش عشق و اراده در شرایط اقتصادی سخت

مراسم ازدواج دسته‌جمعی ۳۲ زوج از کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان، در قالب طرح «لبیک ۲۱ یا امام خامنه‌ای» برگزار شد.

۲ سارق موبایل در اصفهان دستگیر شدند
۲ سارق موبایل در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق موبایل قاپ با ۲۳ فقره سرقت در اصفهان دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است