کد خبر : 48667
انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۲۵ - 13:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صلیب سرخ جهانی نمی‌تواند درباره امداد رسانی ما به سیل زدگان اظهار نظر کند/سیل زدگان خوزستان در چادر و جنگل زندگی می‌کنند

صلیب سرخ جهانی نمی‌تواند درباره امداد رسانی ما به سیل زدگان اظهار نظر کند/سیل زدگان خوزستان در چادر و جنگل زندگی می‌کنند

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نسبت به اظهارات اخیر استاندار خوزستان واکنش نشان داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، غلامرضا شرفی نماینده مردم آبادان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری مدآرا در واکنش به اظهارات استاندار خوزستان مبنی بر اعتراض صلیب سرخ جهانی به رسیدگی زیاد به مردم سیل زده استان خوزستان اظهار کرد: در حیطه وظایف و اختیارات صلیب سرخ جهانی نیست که بخواهد درباره میزان رسیدگی دولت و ملت یک کشور به مردم مصیبت زده اش اعتراض کند و بنده فکر میکنم که استاندار خوزستان دچار اشتباه شده اند.

وی افزود: کمک‌های بسیاری از سوی مردم و دولت برای سیل زدگان خوزستان صورت گرفته اما نتوانسته باعث رفع کلیه نیازهای آنها و بازگشتشان به سیر زندگی عادی شود چرا که هنوز در بخشهای مختلف برآورد خسارات به صورت کامل انجام نشده است.

شرفی تصریح کرد: بنده با نمایندگان اهواز جلسه ای داشتم و طبق اظهارات دوستان هنوز بسیاری از سیل زدگان در جنگلها و چادر و جنگل زندگی میکنند و حجم آب موجود در مسیرها مشکلات بسیاری را برای آنها به وجود آورده است.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان بیان کرد: استاندار خوزستان تمام همت خود را برای بهبود شرایط سیل زدگان خوزستان به کار گرفته است اما نمیدانم چرا چنین مطالبی را بیان کرده اند و حتما با ایشان صحبت خواهم کرد.

وی در پایان گفت:بنده نمیدانم پروتکلهای سازمان صلیب سرخ جهانی بر چه مبنایی قرار دارد اما نمیتواند درباره کمک به مردم سیل زده ای که در کمتر از یک ساعت دچار سونامی شدند اظهار نظر کند.

به گزارش سایت خبری مدآرا غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در برنامه زنده شبکه خبر اظهار داشت: صلیب سرخ جهانی نسبت به کمک های زیاد صورت گرفته به مردم سیل زده استان خوزستان اعتراض کرده بود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
سکه طرح جدید ۱۵۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۱۴ میلیون و ۵۴۶ تومان
سکه طرح جدید ۱۵۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۱۴ میلیون و ۵۴۶ تومان

امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم ۱۴ میلیون و ۵۴۶ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۱۵۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

واکنش پزشکیان به اظهارات ترامپ: پاسخ ما به هر تجاوزی، سخت و پشیمان کننده است
واکنش پزشکیان به اظهارات ترامپ: پاسخ ما به هر تجاوزی، سخت و پشیمان کننده است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به هر تجاوز ستمکارانه‌ای، سخت و پشیمان کننده خواهد بود.

معاون سازمان برنامه و بودجه: دولت از این پس سخنگوی اقتصادی خواهد داشت که به‌زودی معرفی می‌شود
معاون سازمان برنامه و بودجه: دولت از این پس سخنگوی اقتصادی خواهد داشت که به‌زودی معرفی می‌شود

محمد قاسمی، معاون سیاست‌گذاری اقتصادی سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: از این به بعد دولت سخنگوی اقتصادی خواهد داشت. یکی از وزرای محترم یا کسی دیگر است. بنابراین مستمرا باید با مردم گفتگو کرد و به نگرانی های پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است