کد خبر : 47025
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۸ - 12:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کوهکن: قوه قضاییه با شایعه‌کنندگان گرانی بنزین برخورد کند/ دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 

کوهکن: قوه قضاییه با شایعه‌کنندگان گرانی بنزین برخورد کند/ دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 

به گزارش سایت خبری مدآرا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره انتشار خبرهایی مبنی بر۲۵۰۰ تومان شدن بنزین، گفت: اگرچه افزایش قیمت بنزین در فصل بررسی بودجه سال ۹۸ در کمسیون تلفیق بودجه مورد بررسی قرار گرفت اما مجلس درباره گران شدن بنزین تصمیمی نگرفت.

دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: در روزهای اخیر صحبت‌هایی درباره افزایش قیمت بنزین از سوی مسئولان اجرایی شنیده می‌شود این در حالی است که تصمیمی در این باره گرفته نشده است به همین دلیل دستگاه‌های قضایی باید با این افراد به اتهام تشویش اذهان عمومی برخورد کنند چراکه شائبه گرانی بنزین می‌تواند باعث افزایش قیمت سایر کالاها و ایجاد التهاب در بازار شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸، صحبتی درباره بنزین ۲ هزار و ۵۰۰ تومان نشد و مجوزی به دولت برای افزایش قیمت بنزین داده نشده است.

وی اظهار کرد: اگرچه قاچاق سوخت یکی از مشکلات کشور در شهرهای مرزی است اما در بودجه ۹۸ مقرر شد؛ ساکنان مرز بنزین را یک هزار تومان خریداری کنند اما قاچاقچیان قبلی می‌توانند مازاد بنزین را به سایر کشورها براساس قیمت سایر کشور مقصد با سود مشخص صادر کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد و دادستان کل کشور باید با هر مسئولی که خبری با محتوای افزایش قیمت بنزین منتشر می‌کند، برخورد کند چراکه این گونه اخبار تبعاتی مانند گرانی کالاهای اساسی در بازار را به دنبال دارد.

صادرات مازاد بنزین به کشورهای همسایه

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کشور مازاد تولید بنزین دارد و براساس بودجه سال ۹۸ این مقدار مازاد با قیمت های مشخص به کشورهای همسایه صادر می‌شود./خانه ملت

اخبار مرتبط:
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است

نوروزی، نماینده گفت: گرانی و تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر کارگران، بازنشستگان، کارمندان و بخش‌های آسیب پذیر را خم کرده است.

تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد
تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس با اشاره به بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی و افزایش نرخ دلار در کشور، اظهار کرد: با تشدید تورم در کالاهای اساسی و رشد نرخ ارز، مردم با مشکلات معیشتی فراوانی روبرو هستند و این وضعیت هر روز دشوارتر می‌شود. نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متناسب با ضرورت اصلاحات در حوزه اقتصاد، لازم است دولت بازنگری و اصلاحات لازم را در ترکیب کابینه خود در دستور کار قرار دهد و تیم اقتصادی خود را تغییر دهد.

سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند
سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به ناتوانی دشمن در برابر مقاومت حزب‌الله اظهار کرد: مدت‌هاست می‌نشینند و برمی‌خیزند و صحبت می‌کنند که حزب‌الله باید خلع سلاح شود، اما جرأت چنین کاری را ندارند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است