کد خبر : 47025
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۸ - 12:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کوهکن: قوه قضاییه با شایعه‌کنندگان گرانی بنزین برخورد کند/ دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 

کوهکن: قوه قضاییه با شایعه‌کنندگان گرانی بنزین برخورد کند/ دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 

به گزارش سایت خبری مدآرا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره انتشار خبرهایی مبنی بر۲۵۰۰ تومان شدن بنزین، گفت: اگرچه افزایش قیمت بنزین در فصل بررسی بودجه سال ۹۸ در کمسیون تلفیق بودجه مورد بررسی قرار گرفت اما مجلس درباره گران شدن بنزین تصمیمی نگرفت.

دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد 
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: در روزهای اخیر صحبت‌هایی درباره افزایش قیمت بنزین از سوی مسئولان اجرایی شنیده می‌شود این در حالی است که تصمیمی در این باره گرفته نشده است به همین دلیل دستگاه‌های قضایی باید با این افراد به اتهام تشویش اذهان عمومی برخورد کنند چراکه شائبه گرانی بنزین می‌تواند باعث افزایش قیمت سایر کالاها و ایجاد التهاب در بازار شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸، صحبتی درباره بنزین ۲ هزار و ۵۰۰ تومان نشد و مجوزی به دولت برای افزایش قیمت بنزین داده نشده است.

وی اظهار کرد: اگرچه قاچاق سوخت یکی از مشکلات کشور در شهرهای مرزی است اما در بودجه ۹۸ مقرر شد؛ ساکنان مرز بنزین را یک هزار تومان خریداری کنند اما قاچاقچیان قبلی می‌توانند مازاد بنزین را به سایر کشورها براساس قیمت سایر کشور مقصد با سود مشخص صادر کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: دولت مجوزی برای افزایش قیمت بنزین ندارد و دادستان کل کشور باید با هر مسئولی که خبری با محتوای افزایش قیمت بنزین منتشر می‌کند، برخورد کند چراکه این گونه اخبار تبعاتی مانند گرانی کالاهای اساسی در بازار را به دنبال دارد.

صادرات مازاد بنزین به کشورهای همسایه

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کشور مازاد تولید بنزین دارد و براساس بودجه سال ۹۸ این مقدار مازاد با قیمت های مشخص به کشورهای همسایه صادر می‌شود./خانه ملت

اخبار مرتبط:
کاظمی: پزشکیان نقشه راه دقیق و کابردی برای تعلیم و تربیت تعریف کرد
کاظمی: پزشکیان نقشه راه دقیق و کابردی برای تعلیم و تربیت تعریف کرد

وزیر آموزش و پرورش گفت:رئیس جمهور تاکنون بیش از ۶۰ جلسه در این زمینه وقت گذاشته و نقشه راه دقیق و کابردی برای تعلیم و تربیت تعریف کرده و نگاه بسیج عمومی را برای این تحول اعلام کرد.

پزشکیان: ما می توانیم و باید قدرت و انرژی مردم را همراه کنیم
پزشکیان: ما می توانیم و باید قدرت و انرژی مردم را همراه کنیم

رئیس جمهور گفت:ما می توانیم و باید قدرت و انرژی مردم را همراه کنیم، اگر به امید دولت بودیم هیچ یک از اتفاقات در کشور نمی افتاد.

استاندار اصفهان: عدالت را باید ساخت
استاندار اصفهان: عدالت را باید ساخت

استاندار اصفهان گفت: عدالت را باید ساخت نه اینکه در مورد آن فقط سخن گفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است