کد خبر : 44167
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ - 02:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ویزای عراق رایگان شد

ویزای عراق رایگان شد

معاون تبلیغات و ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور از رایگان شدن ویزا برای زائران و گردشگران ایرانی و عراقی از اواسط فروردین ۹۸ خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: با توافق ‎ایران و ‎عراق، صدور ویزا برای زائران و گردشگران ایرانی و عراقی از سوی هر دو کشور، از اواسط فروردین ۹۸ رایگان می‌شود.

وی همچنین در ادامه ضمن اشاره به موضوع خط راه آهن ایران به عراق نوشت: عملیات اجرایی راه آهن شلمچه – بصره به زودی آغاز می‌شود.

اخبار مرتبط:
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

ممنوعیت واردات لوازم خانگی همچنان پابرجاست
ممنوعیت واردات لوازم خانگی همچنان پابرجاست

در پی انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر آزادسازی محدود واردات لوازم خانگی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که حمایت‌های وزارت صمت، همان حمایت‌های قبلی از تولید داخل است و مقررات مربوط به واردات لوازم خانگی تغییری نکرده است.

عضویت استاندار تهران در هیات دولت
عضویت استاندار تهران در هیات دولت

به پیشنهاد وزیر کشور و با موافقت رئیس‌جمهور، استاندار تهران عضو هیات دولت شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است