کد خبر : 44141
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ - 01:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روحانی فردا با آیت‌الله سیستانی دیدار می‌کند

روحانی فردا با آیت‌الله سیستانی دیدار می‌کند

 

جواد الغزالی، عضو کمیسیون امنیتی شورای نجف اعلام کرد که رئیس‌جمهور ایران صبح فردا (چهارشنبه) عازم نجف می‌شود و با آیت‌الله سیستانی دیدار می‌کند.


به گزارش سایت خبری مدآرا:جواد الغزالی، عضو کمیسیون امنیتی شورای نجف اعلام کرد که حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در جریان سفر رسمی خود به عراق صبح فردا (چهارشنبه) عازم نجف می‌شود.

وی افزود: طبق برنامه‌ای که دریافت کردیم حسن روحانی در سفرش به نجف ضمن زیارت حرم مطهر حضرت امام علی علیه السلام با مراجع دین از جمله آیت الله سیستانی، مرجع عالی قدر شیعه دیدار می‌کند.

براساس این گزارش، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران به دعوت رسمی رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر عراق، روز دوشنبه در سفری سه روزه و در صدر یک هیأت عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی وارد بغداد شد.

وی با مقامات عالی رتبه عراق از جمله عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق و برهم صالح، رئیس جمهور این کشور و همچنین محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق دیدار و توافقنامه‌های همکاری مشترک امضا کرد./ ایسنا

اخبار مرتبط:
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است
شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است

دبیر شورای دفاع کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر مسئله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، این امر منطبق بر فتوای رهبری⁩ و دکترین دفاعی ایران⁩ بوده و توافق فوری در دسترس است. ⁧ دکتر عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است