کد خبر : 43642
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۶ - 22:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نوبت دهی در بیمارستان ها از سال آینده اینترنتی می شود

نوبت دهی در بیمارستان ها از سال آینده اینترنتی می شود

معاون درمان وزارت بهداشت از اجرای نوبت‌دهی اینترنتی، به همراه نظام ارجاع الکترونیک در شش استان خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، دکتر قاسم جان‌بابایی با اشاره به اجرای نظام ارجاع الکترونیک و نوبت‌دهی اینترنتی در شش دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مازندران، بابل، زنجان، گیلان و تبریز در سال آینده، گفت: در حال حاضر هم نوبت‌دهی اینترنتی را در مراکز درمانی داریم و بیماران می‌توانند از این طریق برای دریافت نوبت اقدام کنند، اما آنچه مدنظرمان است این است که نوبت‌دهی اینترنتی و الکترونیک را همراه با نظام ارجاع پیش بریم.

وی با بیان اینکه اجرای نوبت‌دهی الکترونیک در قالب نظام ارجاع الکترونیک از اولویت‌های کاری ما در این شش استان است، افزود: امیدواریم بتوانیم در بستر نظام ارجاع، نسخه نویسی الکترونیک، نوبت‌دهی اینترنتی و استحقاق‌سنجی خدمت را هم پیش بریم. در استحقاق‌سنجی خدمت، مشخص می‌شود که آیا بیمار به یک خدمت نیاز دارد یا خیر؟.

جان‌بابایی ادامه داد: بر این اساس زیرساخت‌های الکترونیک برای شش دانشگاه علوم پزشکی ذکر شده، آماده شده است. در این استان‌ها، کنار پزشک خانواده، نظام ارجاع الکترونیک، نوبت‌دهی الکترونیک و استحقاق‌سنجی خدمتی را انجام می‌دهیم. البته در سایر استان‌ها هم زیرساخت‌هایی داریم، اما این شش استان پیش‌رو هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: فرآیند کار به این صورت است که بیمار به پزشک خانواده مراجعه می‌کند، پزشک خانواده یا پزشک سطح یک، خدماتی را که می‌تواند و در حیطه مسئولیتش است، برای بیمار انجام داده و در صورتیکه بیمار به دریافت سطح بالاتری از خدمات نیاز داشته باشد، پزشک سطح یک، علاوه بر اینکه او را به سطح بالاتر ارائه خدمت ارجاع می‌دهد، ‌ برایش به صورت اینترنتی و الکترونیکی نوبت هم می‌گیرد./ایسنا

اخبار مرتبط:
پیشنهاد عماد باقی به رئیس قوه قضاییه: درباره‌ی تاجزاده شخصاً مداخله کنید
پیشنهاد عماد باقی به رئیس قوه قضاییه: درباره‌ی تاجزاده شخصاً مداخله کنید

عمادالدین باقی، حقوقدان و فعال حقوق بشر به رئیس قوه قضاییه پیشنهاد کرد تا درباره‌ی مصطفی تاجزاده و برخی زندانیان دیگر شخصا مداخله کند.

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد
زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

یارانه نقدی آبان طبق جدول زمان‌بندی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در دو نوبت به حساب سرپرستان خانوارهای مشمول واریز می‌شود.

خبر‌گزاری قوه قضاییه: پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
خبر‌گزاری قوه قضاییه: پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد

میزان، خبرگزاری قوه قضاییه، نوشت: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از بازداشت پدر کودک‌آزار در اشنویه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است