کد خبر : 43642
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۶ - 22:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نوبت دهی در بیمارستان ها از سال آینده اینترنتی می شود

نوبت دهی در بیمارستان ها از سال آینده اینترنتی می شود

معاون درمان وزارت بهداشت از اجرای نوبت‌دهی اینترنتی، به همراه نظام ارجاع الکترونیک در شش استان خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، دکتر قاسم جان‌بابایی با اشاره به اجرای نظام ارجاع الکترونیک و نوبت‌دهی اینترنتی در شش دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مازندران، بابل، زنجان، گیلان و تبریز در سال آینده، گفت: در حال حاضر هم نوبت‌دهی اینترنتی را در مراکز درمانی داریم و بیماران می‌توانند از این طریق برای دریافت نوبت اقدام کنند، اما آنچه مدنظرمان است این است که نوبت‌دهی اینترنتی و الکترونیک را همراه با نظام ارجاع پیش بریم.

وی با بیان اینکه اجرای نوبت‌دهی الکترونیک در قالب نظام ارجاع الکترونیک از اولویت‌های کاری ما در این شش استان است، افزود: امیدواریم بتوانیم در بستر نظام ارجاع، نسخه نویسی الکترونیک، نوبت‌دهی اینترنتی و استحقاق‌سنجی خدمت را هم پیش بریم. در استحقاق‌سنجی خدمت، مشخص می‌شود که آیا بیمار به یک خدمت نیاز دارد یا خیر؟.

جان‌بابایی ادامه داد: بر این اساس زیرساخت‌های الکترونیک برای شش دانشگاه علوم پزشکی ذکر شده، آماده شده است. در این استان‌ها، کنار پزشک خانواده، نظام ارجاع الکترونیک، نوبت‌دهی الکترونیک و استحقاق‌سنجی خدمتی را انجام می‌دهیم. البته در سایر استان‌ها هم زیرساخت‌هایی داریم، اما این شش استان پیش‌رو هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: فرآیند کار به این صورت است که بیمار به پزشک خانواده مراجعه می‌کند، پزشک خانواده یا پزشک سطح یک، خدماتی را که می‌تواند و در حیطه مسئولیتش است، برای بیمار انجام داده و در صورتیکه بیمار به دریافت سطح بالاتری از خدمات نیاز داشته باشد، پزشک سطح یک، علاوه بر اینکه او را به سطح بالاتر ارائه خدمت ارجاع می‌دهد، ‌ برایش به صورت اینترنتی و الکترونیکی نوبت هم می‌گیرد./ایسنا

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است