کد خبر : 43454
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ - 10:35
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین وضع پرونده یاسین رامین

آخرین وضع پرونده یاسین رامین

به دلیل این‌که بحث تخلف اداری مطرح است، معمولا مسائل مالی مربوط به تخلفات در دیوان محاسبات نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:پرونده یاسین رامین و چگونگی روند پیگیری آن سوال یکی از خبرنگاران حاضر در نشست خبری روز گذشته رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر بود که فرجی در پاسخ به این سوال گفت: «پرونده آقای رامین در مرحله صدور رأی است و منتظر صدور رأی هستیم، ضمن این‌که پرونده‌ای در این خصوص در دیوان محاسبات نیز تشکیل شده است.»

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر درباره علت تشکیل این پرونده در دیوان محاسبات نیز گفت: «به دلیل این‌که بحث تخلف اداری مطرح است، معمولا مسائل مالی مربوط به تخلفات در دیوان محاسبات نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا این پرونده مربوط به واردات شیر خشک فاسد از سوی نامبرده به کشور است، اظهار داشت: «در این پرونده مطلبی درباره شیرخشک‌های فاسد وجود ندارد.»

اخبار مرتبط:
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است