کد خبر : 42503
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۷ - 05:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پذیرش استعفای ظریف را قویا تکذیب می شود

پذیرش استعفای ظریف را قویا تکذیب می شود

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور خبر پذیرش استعفای محمدجواد ظریف از وزارت امور خارجه را تکذیب کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:درحالی که کانال‌های تلگرامی و بعضی رسانه‌های رسمی خبر از پذیرش استعفای محمد جواد ظریف توسط رئیس جمهور داده بودند، محمود واعظی رئیس دفتر حسن روحانی با انتشار توئیتی این خبر را تکذیب کرد و نوشت:اخبار منتشر شده درباره پذیرش استعفای دکتر ظریف از سوی رئیس جمهور قویا تکذیب می‌شود.

ساعتی قبل ظریف با انتشار پستی در اینستاگرامش خبر از پایان دوره ماموریتش در وزارت خارجه ایران داد و موسوی یکی از مسئولان وزارت امور خارجه شایعه استعفای وزیر امور خارجه ایران را تائید کرد. خبری که حالا در راس اخبار رسانه های جهان است.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است