کد خبر : 42296
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ - 02:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برخی فروشگاه‌های اینترنتی جنس دست دوم را جای نو قالب می‌‎کنند

برخی فروشگاه‌های اینترنتی جنس دست دوم را جای نو قالب می‌‎کنند

برخی فروشگاه‌های اینترنتی جنس دست دوم را جای نو قالب می‌‎کنند فارس نوشت: رئیس اتحادیه فناورانه رایانه تهران گفت: تخلف در فروشگاه‌های اینترنتی مشهور و معتبر کم دیده شده اما در سایت‌های نامعتبر فراوان رخ می‌دهد که در تمام کارشناسی‌هایی که تاکنون انجام شده معامله به ضرر خریدار بوده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا: سیدمهدی میرمهدی رئیس اتحادیه فناورانه رایانه تهران درباره ضرورت آگاهی مردم در خریدهای اینترنتی برای جلوگیری از کلاهبرداری، اظهار داشت: اکنون که مردم به خرید کالا در فضای مجازی و تحویل در محل عادت کرده‌اند باید مراقب باشند که گول ارزانی کالا را نخورند.

وی ادامه داد: برای مثال ارزانی یک میلیون تومانی یک لپ تاپ اصلا حقیقت ندارد و قیمت پایین‌تر حداکثر تا ۵۰ هزار تومان برای این محصول امکان پذیر است؛ مشتری باید بداند برداشتن یک باتری یا رم اورجینال از روی دستگاه بیش از مبلغ تخفیف برای متخلف سود دارد تا به این وسیله متخلفان نتوانند از عدم آگاهی مردم سوء استفاده کنند.

میرمهدی با بیان اینکه اتحادیه کسب وکارهای اینترنتی مرجع نظارت و رسیدگی به تخلفات فروشگاه‌های اینترنتی است،‌گفت: موارد تخلف  در فروشگاه‌های مشهور و معتبر کم دیده شده و در سایت‌های نامعتبر فراوان رخ می‌دهد.

به گفته وی، پس از اینکه شاکی به سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت شکایت می‌کند و درخواست کارشناسی توسط اتحادیه تخصصی فناوران رایانه را می‌دهد موضوع برای بررسی به این اتحادیه ارجاع می‌شود در غیر این صورت این اتحادیه مرجع رسیدگی به این تخلفات نیست.

وی با بیان اینکه در تمام کارشناسی‌هایی که تاکنون انجام شده معامله به ضرر مصرف کننده بوده است، گفت: فروشگاه کالایی را می‌فروشد و پس از اینکه پول آن را دریافت می‌کند و دیگر به خریدار پاسخگو نیست و خریدار ناگزیر به شکایت می‌شود.

رئیس اتحادیه فناورانه رایانه تهران اضافه کرد: موارد زیادی از تخلف فروشگاه‌های اینترنتی دیده شده که کالا را به نام درجه یک و نو می‌فروشند اما کالای با کیفیت پایین‌تر، بازسازی شده و حتی دست دوم فروخته شده است.

وی ادامه داد: حتی کالای دست دوم با مدت کارکرد طولانی به جای کالای نو فروخته شده است./فارس

اخبار مرتبط:
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است
شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است

دبیر شورای دفاع کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر مسئله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، این امر منطبق بر فتوای رهبری⁩ و دکترین دفاعی ایران⁩ بوده و توافق فوری در دسترس است. ⁧ دکتر عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است