کد خبر : 42159
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ - 21:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سرگیجه، عامل اصلی تصادف موتورسوارها در تونل های درون شهری

سرگیجه، عامل اصلی تصادف موتورسوارها در تونل های درون شهری

تصادفات مکرر موتورسیکلت سواران در تونل‌های شهری به دلیل مسمومیت و سرگیجه صورت می‌گیرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، سرگرد سید مسلم موسوی کارشناس معاونت اجتماعی در خصوص تردد موتورسیکلت سواران در تونل‌های شهری گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که با توجه به انباشت گازهای ناشی از احتراق خودروها در تونل‌های شهری در موارد متعددی موتورسیکلت سواران پس از ورود به تونل دچار مسمومیت، سرگیجه، عدم تعادل و ناتوانی در کنترل وسیله می‌شوند که در نهایت منجر به تصادف با سایر خودروها و شکل‌گیری حوادث به مراتب شدیدتری می‌گردد.

سرگرد موسوی اضافه کرد: در راستای حفظ ایمنی موتور سیکلت سواران و سایر رانندگان، پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ضمن اعمال قانون و برخورد با راکبان این قشر از وسایل نقلیه توصیه می‌نماید موتور سیکلت سواران از تونل‌های شهری عبور نکنند.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است