کد خبر : 42044
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ - 00:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعلام جرم علیه عامل به آتش کشیدن یک روباه

اعلام جرم علیه عامل به آتش کشیدن یک روباه

مسئولان محیط زیست کرمان، اعلام جرم علیه عامل به آتش کشیدن روباه و تصویربرداری از این اقدام که در حوالی سیرجان رخ داده را در دستور کار قرار دادند.


به گزارش سایت خبری مدآرا: طی ساعات گذشته، تصاویری از به آتش کشیدن یک روباه در یکی از روستا‌های استان کرمان در فضای مجازی دست‌به‌دست شده و تاثر کاربران مجازی را به همراه داشته است.

طبق اعلام رسانه‌های بومی، یکی از روستاییان حومه شهرستان سیرجان، پس از مواجهه با صحنه شکار مرغ و خروس‌هایش توسط یک روباه، با استفاده از مواد اشتعال‌زا، روباه نگون‌بخت را زنده به آتش کشیده و از لحظات پایانی سوختن خاکستر حیوان، تصاویری به ثبت رسانده است. تصاویری که انتشار آن در فضای مجازی سبب شد، کاربران خواهان مجازات برای متهم شوند.

محمود علیرضایی – رئیس اداره حفاظت محیط زیست سیرجان با ابراز تاسف این رویداد می‌گوید: پیگیری‌ها برای شناسایی این متهم شکار غیرمجاز آغاز شده و اعلام جرم علیه وی در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است، تعارضات میان انسان و وحوش، یکی از عمده‌ترین چالش‌های حیات وحش کشور است که سالانه قربانیان زیادی می‌گیرد، چرا که عواملی مانند تخریب زیستگاه و شکار بی‌رویه سبب شده گوشتخوارانی، چون پلنگ، گرگ، کفتار، روباه، شغال، گربه وحشی، وشق، سیاهگوش و خرس به منظور یافتن طعمه به جوامع انسانی نزدیک شوند؛ جایی که عموماً حادثه‌ای تلخ رقم می‌خورد: از وارد آمدن خسارت به دام‌ها و طیور گرفته تا درگیری میان افراد خسارت‌دیده و جانوران معارض که تبعات آن در برخی موارد به مصدومیت انسان منجر می‌شود و در اغلب موارد به کشتار انتقام‌جویانه و دلخراش جانور معارض.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است