کد خبر : 41830
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۱ - 04:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آب، برق و گاز مدارس رایگان شد

آب، برق و گاز مدارس رایگان شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند آب، برق و گاز مدارس با رعایت الگوی مصرف، رایگان شود.


به گزارش سایت خبری مدآرا: نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه ۱ اسفند) در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور، بند الحاقی دیگری به تبصره ۶ اضافه کردند.

براساس این بند الحاقی تمامی واحدهای آموزشی دولتی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت هزینه‌های آب، برق و گاز با رعایت الگوی مصرف معاف هستند. سقف الگوی مصرف طی دستورالعمل متوسط وزارتخانه‌های نفت، نیرو و آموزش و پرورش حداکثر تا سه ماه ابلاغ و اجرا می‌شود.

جبار کوچکی‌نژاد در پیشنهادی با بیان اینکه “ما به مدارس سرانه نمی‌دهیم و به مردم هم تأکید می‌کنیم به مدارس پول ندهند و اگر کمکی شود مدیر را توبیخ می‌کنیم” گفت: این مشکل تمامی واحدهای آموزشی در سراسر کشور است، بنابراین همان گونه که حسینیه‌ها و مساجد را از پرداخت عوارض آب، برق و گاز معاف کردیم، مدارس را هم معاف کنیم.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است