کد خبر : 39728
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۲ - 22:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

احمد توکلی: حضور رییس‌جمهوری تاثیر مثبت بر تصویب لوایح پالرمو و CFT دارد

احمد توکلی: حضور رییس‌جمهوری تاثیر مثبت بر تصویب لوایح پالرمو و CFT دارد

گفتنی است انتقادات درباره حضور نیافتن رییس‌جمهوری در جلسات مجمع چند هفته است که در بین محافل سیاسی و با همه این تفاسیر و با وجود حساسیت و اهمیتی که تصویب این دولایحه برای دولت دارد باید دید که در جلسات آینده رییس‌جمهوری حداقل به دلیل داشتن یک رای در مجمع حاضر می‌شود یا نه!


به گزارش سایت خبری مدآرا احمد توکلی، عضو دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم درباره آخرین زمان حضور رییس‌جمهوری در جلسات مجمع به «اعتمادآنلاین» می‌گوید: این زمان دور است و آنقدر نیامده‌اند که من یادم نیست که چه زمانی ایشان را دیدم. او در پاسخ به این سوال که حضور رییس‌جمهوری می‌تواند بر اقناع مجمع درباره پالرمو و cft تاثیرگذار باشد، بیان می‌کند: حتما فکر می‌کنم که حضورشان موثر خواهد بود.

گفتنی است انتقادات درباره حضور نیافتن رییس‌جمهوری در جلسات مجمع چند هفته است که در بین محافل سیاسی و با همه این تفاسیر و با وجود حساسیت و اهمیتی که تصویب این دولایحه برای دولت دارد باید دید که در جلسات آینده رییس‌جمهوری حداقل به دلیل داشتن یک رای در مجمع حاضر می‌شود یا نه؛ و اگر به جلسات مجمع نمی‌رود چه سازوکاری را برای رایزنی قوی‌تر در مجمع پیش می‌گیرد. آن هم در شرایطی که این روزها اخباری از مجمع بیرون می‌آید که براساس آن مخالفان این لوایح همه تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب این لوایح به کار گرفته‌اند.

اخبار مرتبط:
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم پیاده سازی اکوسیستم باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک برای اثربخشی بیشتر نیاز به الگوی نوین دارد.

کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود
کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر لزوم اتصال عملیاتی ورزش و گردشگری گفت: این پیوند مغفول‌مانده می‌تواند به رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و ارتقای سلامت اجتماعی منجر شود.

حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد
حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مهار کامل حریق گسترده یک انبار لوازم خانگی در خیابان عبدالرزاق خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است