کد خبر : 39728
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۲ - 22:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

احمد توکلی: حضور رییس‌جمهوری تاثیر مثبت بر تصویب لوایح پالرمو و CFT دارد

احمد توکلی: حضور رییس‌جمهوری تاثیر مثبت بر تصویب لوایح پالرمو و CFT دارد

گفتنی است انتقادات درباره حضور نیافتن رییس‌جمهوری در جلسات مجمع چند هفته است که در بین محافل سیاسی و با همه این تفاسیر و با وجود حساسیت و اهمیتی که تصویب این دولایحه برای دولت دارد باید دید که در جلسات آینده رییس‌جمهوری حداقل به دلیل داشتن یک رای در مجمع حاضر می‌شود یا نه!


به گزارش سایت خبری مدآرا احمد توکلی، عضو دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم درباره آخرین زمان حضور رییس‌جمهوری در جلسات مجمع به «اعتمادآنلاین» می‌گوید: این زمان دور است و آنقدر نیامده‌اند که من یادم نیست که چه زمانی ایشان را دیدم. او در پاسخ به این سوال که حضور رییس‌جمهوری می‌تواند بر اقناع مجمع درباره پالرمو و cft تاثیرگذار باشد، بیان می‌کند: حتما فکر می‌کنم که حضورشان موثر خواهد بود.

گفتنی است انتقادات درباره حضور نیافتن رییس‌جمهوری در جلسات مجمع چند هفته است که در بین محافل سیاسی و با همه این تفاسیر و با وجود حساسیت و اهمیتی که تصویب این دولایحه برای دولت دارد باید دید که در جلسات آینده رییس‌جمهوری حداقل به دلیل داشتن یک رای در مجمع حاضر می‌شود یا نه؛ و اگر به جلسات مجمع نمی‌رود چه سازوکاری را برای رایزنی قوی‌تر در مجمع پیش می‌گیرد. آن هم در شرایطی که این روزها اخباری از مجمع بیرون می‌آید که براساس آن مخالفان این لوایح همه تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب این لوایح به کار گرفته‌اند.

اخبار مرتبط:
۲۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری به بودجه ۱۴۰۵ شهرداری اصفهان ضمیمه شد
۲۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری به بودجه ۱۴۰۵ شهرداری اصفهان ضمیمه شد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: بودجه ۱۴۰۵ شهرداری اصفهان شامل ۲۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری خواهد بود که خارج از منابع مستقیم و تحت کنترل پروژه اجرا می‌شود.

یک هزار و ۳۰۰ میلیارد از فروشندگان خودرو در اصفهان کلاهبرداری شد
یک هزار و ۳۰۰ میلیارد از فروشندگان خودرو در اصفهان کلاهبرداری شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که با ارائه چک های بلامحل و بدون پشتوانه مبلغ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از ۳۰ فروشنده خودرو کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان راه‌اندازی می‌شود
مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان با اشاره به راه اندازی مرکز معاینه فنی جدید در غرب اصفهان در سال آینده گفت: این مرکز در خیابان آتشگاه فعالیت خود را آغاز می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است