کد خبر : 39507
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۰ - 00:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماجرای قهر روحانی چه بود؟

ماجرای قهر روحانی چه بود؟

عضو شورای‌عالی فضای مجازی مجادله لفظی رئیس‌جمهوری و عزت‌‌الله ضرغامی در جلسه این شورا را تأیید کرد و گفت: من در این جلسه نبودم، اما شنیدم که این اتفاق افتاده است.


احمد مازنی، نماینده مردم تهران و عضو حقوقی شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگو با ایرناپلاس درباره حاشیه‌های جلسه اخیر شورای‌عالی فضای مجازی اظهار کرد:‌ این‌ها سوءتفاهماتی است که گاهی ایجاد و بعد حل می‌شود.

به گزارش سایت خبری مدآرا: مازنی با بیان اینکه «جلساتی مانند جلسه شورای‌عالی فضای مجازی محلی برای گفت‌وگوست»، افزود: گاهی ممکن است در این جلسات گفت‌گوها حالت تند به خود گیرد. وقتی طلبه‌ها با هم بحث می‌کنند گاهی بسیار تند می‌‌شوند، اما بعد از پایان بحث می‌نشینند و با هم چای می‌خورند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای‌ اسلامی در پاسخ به این سؤال که «آیا ضرغامی از حضور در جلسات آینده منع شده است؟»، گفت:‌ من چون در جلسه نبودم پیامدهای آن را نمی‌دانم، اما چون در جلسات شورای‌عالی فضای مجازی و شورای‌عالی انقلاب فرهنگی هستم این بحث‌ها همیشه هست. این‌ها بحث‌های طلبگی است و ممکن است گاهی لحن تند شود. مازنی همچنین درباره صحت ترک جلسه شورای‌عالی فضای مجازی از سوی حسن روحانی گفت: مباحثه‌‌های طلبگی همین است. گاهی طلبه‌ای قهر می‌کند، اما برمی‌گردد. انشاءالله این مسئله حل می‌شود.

دو روز پیش یکی از فعالان رسانه‌ای اصولگرا در پستی اینستاگرامی از درگیری لفظی حسن روحانی و عزت‌الله ضرغامی در جلسه شورای‌عالی فضای مجازی خبر داد. او مدعی شده بود در این جلسه رئیس پیشین سازمان صداوسیما به حسن روحانی بابت سخنان اخیرش در خصوص «سانسور و حجاب» اعتراض می‌کند و از او توضیح می‌خواهد.

به ادعای این اعتراضات تند ضرغامی به رئیس‌جمهوری منجر به آن شد که رئیس‌جمهوری جلسه را ترک می‌کند.

در پی رسانه‌ای شدن این درگیری، مدیرمسئول روزنامه جوان امروز در کانال تلگرامی خود از ضرغامی انتقاد کرد و خطاب به او گفت: «شأن حقوقی رئیس‌جمهور (هر کس که باشد) از ملت و نظام است. نباید در جمع زیردست یا زمانی که مدیر جلسه است چشم در چشم یا انگشت در چشم و دوبه‌دو تا مرز شکستن او پیش ‌رفت، اشتباه است. نگوییم این روحانی با آن مواضع حقش هست. شأن حقوقی ارجح است. ادبیات فاخر و کوتاه آمدن طرف مقابل معقول‌تر است.»

امروز نیز جماران مدعی شد که ضرغامی از ادامه حضور در جلسات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و شورای‌عالی فضای مجازی از سوی دفتر یکی از مقامات عالی‌رتبه نظام منع شد./ ایرنا

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است