کد خبر : 39237
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۸ - 22:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سگ‌گردانی در “پایتخت” ممنوع شد

سگ‌گردانی در “پایتخت” ممنوع شد

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: با افرادی که در اماکن عمومی اقدام به سگ‌گردانی می‌کنند، برخورد جدی خواهد شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه برخی افراد با آوردن سگ به معابر عمومی باعث ایجاد ترس و دلهره برای شهروندان شده‌اند، افزود: پلیس با اخذ مجوز از دادستان تهران، با افرادی که در اماکن عمومی مانند پارک‌ها سگ گردانی می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مکان‌های عمومی جای سگ‌گردانی و رفت و آمد حیوانات نیست، خاطرنشان کرد: حمل سگ در درون خودرو‌ها ممنوع است و در صورت مشاهده این موضوع، برخورد جدی پلیس با حاملان سگ در خودروها انجام خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است